zissis έγραψε:Alexandros αυτό είπα ακριβώς, με την μόνη διαφορά ... να βγει το ubuntistas σαν ένθετο στο χ περιοδικό ( να φιλοξενηθεί με λίγα λόγια) να υπάρξει συνεργασία. Δεν γνωρίζω τι προθέσεις υπάρχουν από καμιά πλευρά. Αυτό που γνωρίζω είναι οτι όταν ο κόσμος ακούει linux νομίζει οτι θα γίνει παράνομος και hacker![]()
αυτό πρέπει να αλλάξει.
Σε ό,τι αφορά το Ubuntistas, νομίζω ότι οι άδειες του επιτρέπουν την ανατύπωση/αναπαραγωγή/φιλοξενία. Οι υπεύθυνοι ύλης του θα μπορούσαν, φαντάζομαι, να επικοινωνήσουν με διάφορα περιοδικά του χώρου, να τους ενημερώσουν σχετικά και να τους στέλνουν τα κείμενα/αρχεία/pdf μόλις βγει το τεύχος.
Για το ζήτημα της ενημέρωσης έχουμε κάνει ως πρώτο βήμα την εκτύπωση του φυλλαδίου(ελπίζω δλδ να μας το τυπώσουν κάποια στιγμή). Αυτό όμως είναι, όπως είπα, ένα απλό βήμα. Το πακέτο φυλλάδιο/cd/manual είναι που θα βοηθούσε περισσότερο γιατί θα ήταν κάτι ολοκληρωμένο.
-Με το φυλλάδιο θα ενημερωνόταν ο χρήστης.
-Με το cd θα είχε άμεση δυνατότητα χρήσης (που να ψάχνεις τώρα, να κατεβάζεις και να ψήνεις...).
-Με το manual θα είχε έναν τυφλοσούρτη για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετώπιζε.
Δεν έχω αυταπάτες βέβαια ότι η Microsoft Hellas θα έβαζε λουκέτο την επόμενη μέρα δημιουργίας του πακέτου. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από άποψη προώθησης σε "λογικό" budget.