atse47 έγραψε:θέλω και εγώ 2 small 2 medium 1 large όλα μαύρα στη Ναύπακτο
Σύμφωνα με το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί φαίνεται θα γίνουν αποστολές εκτός Αθήνας.
Συγκεκριμένα μέχρι τώρα σε Θεσσαλονίκη, Χανιά και Ναύπακτο.
Αν υπάρχουν πάνω από 1 ενδιαφερόμενοι στην ίδια πόλη, μπορούμε να κάνουμε μαζικές αποστολές προς αυτές τις πόλεις ώστε να μοιραστεί το κόστος των μεταφορικών.
Τόσο συλλογικό νομίζω δεν έχει γίνει, αλλά μπλουζάκια είχαν εκτυπωθεί μεμονωμένα και παλιότερα από κάποια μέλη.adem1 έγραψε:Off topic:
Έχει ξαναγίνει τέτοια κίνηση;
Geochr έγραψε:Αν κάποιος θέλει να πληρώσει τα μπλουζάκια χωρίς τράπεζα, αύριο Δευτέρα 15/10 θα είμαι για καφέ στο Θησείο μαζί με άλλα μέλη της κοινότητας στο καφέ Ηλιοστάσιο από τις 17:00 έως τις 19:00, μπορεί όποιος θέλει να έρθει να με συναντήσει εκεί.
Geochr έγραψε:Αν κάποιος θέλει να πληρώσει τα μπλουζάκια χωρίς τράπεζα, αύριο Δευτέρα 15/10 θα είμαι για καφέ στο Θησείο μαζί με άλλα μέλη της κοινότητας στο καφέ Ηλιοστάσιο από τις 17:00 έως τις 19:00, μπορεί όποιος θέλει να έρθει να με συναντήσει εκεί.
Όσοι έχετε εκδηλώσει ενδιαφέρον και δεν έχετε πληρώσει ακόμη, παρακαλώ να το κάνετε έως την Κυριακή 21 Οκτωβρίου.
Τη Δευτέρα 22/10 θα γίνει η παραγγελία, οπότε έχουν μείνει μόνο λίγες μέρες ακόμη...
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης