Jaunty Jackalope Release Party (ubuntu 9.04) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Jaunty Jackalope Release Party (ubuntu 9.04) - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δημοσίευσηαπό The_Mentor » 05 Απρ 2009, 00:56

Από release party θα γίνει φεστιβάλ χοληστερίνης!!!

ΜΕΣΑ!!!!!!!!!
The_Mentor
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό linuxman » 13 Απρ 2009, 22:48

Λοιπόν , μια πρόταση να γίνει το πάρτι είναι :
Quattro Pizza Restaurant στο Ωραιόκαστρο , Κομνηνών 32 , τηλ. 2310 699-119 .
Έχουν και web site αν και δεν λειτουργεί για κάποιον λόγο τώρα .
Εκεί έχει από όλα , πίτσα , σουβλάκια :mrgreen: για μερικούς , και όλα τα καλά , μπορούμε να κανονίσουμε πολύ καλή τιμή ανά άτομο π.χ. ( μεζέ , σαλάτα , φέτα & ένα πιάτο φαγητό και πότο , και ότι άλλο θέλουμε ανά 2 η 4 άτομα )
Έχουν δίκτυο και λογικά θα πρέπει να έχουνε και TV η θα φέρουμε εμείς το projector και θα προβάλουμε τα δικά μας .
Λοιπόν τι λέτε να το προχωρήσω για τις 26/04/2009 όπως είπαμε ?
Μην την βγάλουμε μόνο με το καφέ και μπίρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr
Άβαταρ μέλους
linuxman
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό The_Mentor » 13 Απρ 2009, 23:35

αυτό με το Ωραιόκαστρο + pizza δε βλέπω να τους αρέσει... εγώ πάντως είμαι μέσα όπου θέλετε.
The_Mentor
daemonTUX
daemonTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό g00fy » 14 Απρ 2009, 00:37

Καλή ιδέα φίλε !!! Αφού θα 'χει φαϊ!!! :lol: :lol: :lol:
Off topic:
(Ξέρω - ξέρω, ο linuxman θα πει πάλι "εσύ όλο το φαϊ έχεις στο μυαλό σου!" :lol: :lol: :lol: )

Τα προβλήματα όμως είναι:
  • Θα είναι μεσημεράκι, πιθανών κάποιοι απο εμάς να έχουν φάει ή να μη θέλουν να φάνε (όχι εγώ πάντως :lol: )
  • Το Ωραιόκαστρο είναι μακριά απο το κέντρο και δύσκολα κάποιος ανεβαίνει με αστικό μέχρι εκεί.
  • Αυτοί που είναι απο άλλη πόλη, μπορεί να μη γνωρίζουν πως θα έρθουν.

Καλή η ιδέα πάντως, αφού θα έχουμε και την άνεση να κάνουμε καμιά παρουσίαση. 8-)

Γνώμη μου είναι να βρούμε κάπου στο κέντρο, που είναι και εύκολο, ένα καφέ και μετά όσοι έχουμε διάθεση κανονίζουμε (που θα γνωρίζουμε απο πριν που και όπως είπες κι εσύ - τιμή κατ' άτομο ή 2) και πάμε παραέξω.
Απλά στο κέντρο είναι κομματάκι επικίνδυνα γιατί συμβαίνουν τώρα τελευταία τα χίλια μύρια! Στο προηγούμενο Release Party μου έσπασαν το τζάμι :cry: :cry: :cry: (τίποτα οπαδοί του FreeBSD θα ήταν :lol: )

Επικροτώ όμως κάθε προσπάθεια σας για εξεύρεση λύσης, γιατί ξέρω πως είναι δύσκολο και 2ον πόσο αγχώνεστε αν θα είναι καλό και αν θα αρέσει :shock: .
Thumbs up λοιπόν. Αναμένουμε την γνώμη και των υπολοίπων ;)
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 14 Απρ 2009, 00:55

εγω θα έρθω όπου και να ειναι. Πάντως ένα άλλο πλεονεκτημα μια λύσης στο κέντρο θα ήταν και η διαφήμιση που θα κάναμε. Το θέμα είναι που θα χωρέσουν τόσα ατομα προβλέπω να είμαστε καμια 50αρια.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ftso » 14 Απρ 2009, 01:20

Εγώ διαφωνώ με την πρόταση μόνο και μόνο λόγο του ότι είναι στο Ωραιόκαστρο.
Οι Θεσσαλονικείς θα ταλαιπωρηθούν με την συγκοινωνία, ενώ οι υπόλοιποι θα ψάχνονται...

Εγώ έχω στο μυαλό μου καφετέρια (δεν την αναφέρω μέχρι να έρθω σε επαφή με τους υπεύθυνους) η οποία βρίσκεται δίπλα απο το parking της έκθεσης (το μεγαλύτερο και φθηνότερο στο κέντρο) , με σχετικά λογικές τιμές (~3 ευρώ ο φραπές), μεγάλο εσωτερικό χώρο που μπορούμε να αποκλείσουμε μόνο για εμάς (αν φυσικά συμφωνήσουμε με τους υπεύθυνους), 5 λεπτά απο την καμάρα.
Πάνω κάτω ίδια κατάσταση με το προηγούμενο πάρτι με μόνη διαφορά τις καρέκλες και τα τραπέζια τα οποία αν γίνεται θα μπορέσουμε εύκολα να τα διαμορφώσουμε ώστε να είμαστε ποιο συγκεντρωμένοι.

Εδώ μπορείτε να δείτε την περιοχή στην οποία βρίσκεται.

Μετά το αρνί, αφού επιστρέψω απο το χωριό μου, αν συμφωνήσετε θα περάσω μια βόλτα με τον linuxman να δούμε αν γίνετε να κλείσουμε τον χώρο και τι επιπλέον (οθόνη, δίκτυο κτλ) προσφέρει...

Η καφετέρια διαθέτει και έξω χώρο αλλά νομίζω πως δεν πρόκειται να μας δώσεις κανείς στο κέντρο, άσε που δεν θα βολευτούμε.
Αν κρίνω απο το προηγούμενο πάρτι, αν κλείναμε τον έξω χώρο, εκτός του ότι δεν θα χωρούσαμε, θα ήμασταν και σκόρπιοι...
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό griper » 14 Απρ 2009, 01:41

+1 για καφετέρια στο κέντρο της πόλης γιατί θα είναι μεγάλη ταλαιπωρία για όσους δεν είναι από Θεσσαλονίκη και ειδικά αν δεν έχουν δικό τους αυτοκίνητο.
Ένα release party του Fedora είχε γίνει στο Harry's spot, οπότε θα μπορείτε να ρωτήσετε και εκεί σε περίπτωση που δεν βρείτε κάπου αλλού.
Άβαταρ μέλους
griper
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό xmariux » 14 Απρ 2009, 01:49

linuxman έγραψε:Λοιπόν , μια πρόταση να γίνει το πάρτι είναι :
Quattro Pizza Restaurant στο Ωραιόκαστρο , Κομνηνών 32 , τηλ. 2310 699-119 .
Έχουν και web site αν και δεν λειτουργεί για κάποιον λόγο τώρα .
Εκεί έχει από όλα , πίτσα , σουβλάκια :mrgreen: για μερικούς , και όλα τα καλά , μπορούμε να κανονίσουμε πολύ καλή τιμή ανά άτομο π.χ. ( μεζέ , σαλάτα , φέτα & ένα πιάτο φαγητό και πότο , και ότι άλλο θέλουμε ανά 2 η 4 άτομα )
Έχουν δίκτυο και λογικά θα πρέπει να έχουνε και TV η θα φέρουμε εμείς το projector και θα προβάλουμε τα δικά μας .
Λοιπόν τι λέτε να το προχωρήσω για τις 26/04/2009 όπως είπαμε ?
Μην την βγάλουμε μόνο με το καφέ και μπίρα :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sorry για το ασχετο αλλα ειναι σημαντικο!
ρε παιδες υπαρχει χριστιανος που να ασχολειται με linux απο το ωραιοκαστρο(εκτος απο εμενα)? Αν ναι μπορει να γνωριζομαστε κιολας, ποιος?
xmariux
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Spock » 14 Απρ 2009, 04:16

+1 σε ό,τι είπε ο ftso. Αν γίνει στο Ωραιόκαστρο, για διάφορους ποικίλους λόγους πιστεύω πως η συμμετοχή των ατόμων θα μειωθεί τουλάχιστον κατά 50%.
1 Γνώσεις Linux: Αρκετές ┃ Προγραμματισμού: Βασικό επίπεδο Python ┃ Αγγλικών: Άπταιστα
2 Ubuntu 19.04 5.0 64bit (en_US.UTF-8, Gnome 3.32)
3 Intel Core i5-3230M CPU @ 2.60GHz ‖ RAM 3828 MiB ‖ Dell Inc. 05GRXT - Dell Inc. Latitude E5530 non-vPro
4 Intel 3rd Gen Core processor Graphics Controller [8086:0166] {i915}
5 eth0: Broadcom NetXtreme BCM5761 Gigabit Ethernet PCIe [14e4:1681] (rev 10) ⋮ wlan0: Intel Centrino Advanced-N 6205 [Taylor Peak] [8086:0082] (rev 34)
Άβαταρ μέλους
Spock
punkTUX
punkTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 14 Απρ 2009, 10:02

Και εγώ συμφωνώ για την πρόταση του ftso... Η περίπτωση του Ωραιόκαστρου θα αποτρέψει αρκετούς στο να παραβρεθούν. Εδώ το προηγούμενο release party ήταν στο κέντρο και μερικοί μέσα από τη Θεσσαλονίκη βαριόντουσαν να κατέβουν. Φανταστείτε να γίνει στο Ωραιόκαστρο... Οι γνωστοί "ταλαίπωροι" θα είμαστε μόνο... :lol:
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης