Αν μαζευτουν 3-5 ατομα κ μπορεσουν να κατσουν τεταρτη-πεμτη τοτε πιστευω μπορουμε να κανουμε κ δικο μας περιπτερο...!!!
ilpara έγραψε:ΑΘΗΝΑ:
Ο Νίκος Ρούσος που επικοινώνησε μαζί μου ήθελε μια απάντηση άμεσα, την Παρασκευή. Σάββατο του απάντησα ότι ακόμα δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν μπορούμε να "στηρίξουμε" πάγκο ubuntu, και καταλήξαμε ότι μπορούμε να βοηθήσουμε στον πάγκο του hellug ...άλλωστε και αυτοί όσες φορές θυμάμαι, όλο ubuntu προτείνουν στους νέους χρήστεςΣε κάθε περίπτωση καλό είναι όσοι μπορούμε να πάμε, έστω και στον πάγκο του Hellug, ώστε αφενός να πάρουμε μια καλή ιδέα για την οργάνωση τέτοιων events και αφετέρου να γνωριστούμε μεταξύ μας ώστε την επόμενη φορά να μπορέσουμε να στηρίξουμε δικό μας πάγκο / περίπτερο.
ilpara έγραψε:Όποιος από τους παρευρισκόμενους σε αυτή τη συζήτηση θέλει να οργανώσει την κατάσταση, παρακαλώ να το αναλάβει
Θάνο, φυσικά και γνωρίζω όσα λες, ...αλλά τι να έκανα, να απάνταγα ΟΧΙ χωρίς να το συζητήσουμε; Πάντως για αυτό πρόσθεσα την επιλογή να βοηθήσουμε στον πάγκο του hellug επειδή ακριβώς γνωρίζω ότι στην Αθήνα ΔΕΝ τραβάνε φυσικές συγκεντρώσεις!alefteris έγραψε:Σχετικά με εμάς, περίμενες σε 2 ημέρες να μαζέψεις πόσους; Λες και είναι η πρώτη φορά που προσπαθούμε να κάνουμε κάτι αντίστοιχο. Δες τα πάρτι στην Αθήνα και πόσοι λίγοι μαζευόμαστε. Αφού δεν τραβάνε οι "φυσικές συγκεντρώσεις" στην Αθήνα, τι το ζαλίζουμε;
από την στιγμή που δήλωσα ότι μπορώ να παρευρεθώ 2 3ώρα και όχι συνεχώς, και δεδομένης της μικρής συμμετοχής, δεν μπορώ να αναλάβω την διοργάνωση διότι πολύ απλά δεν μπορώ να είμαι εκεί συνεχώς και να καλύπτω ότι κενό παρουσιαστεί ...διότι συνήθως έτσι γίνεται, αυτός που αναλαμβάνει την διοργάνωση, φορτώνεται και την ευθύνη, και μετά τρέχει να καλύψει τους πάντες και τα πάντα. Και εγώ μπορώ να διαθέσω 2 τρίωρα αυτή την περίοδο, δεν μπορώ κάτι παραπάνω.alefteris έγραψε:Αυτό σημαίνει ότι δεν πρόκειται να ασχοληθείς εσύ καθόλου ή ότι θέλεις βοήθεια με κάτι;
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης