μπράβο παιδιά

nikpapazoglou έγραψε:θελω να ειμαι παρων και εγω,αλλα θεσ/νικη που?σε πιο σημειο?
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

ktogias έγραψε:
Καλό είναι σιγά - σιγά να αρχίσουμε να συζητάμε τα παραπάνω, ώστε να αποφασίσουμε τι θα κάνουμε και ποιοι θα αναλάβουν βασικούς ρόλους (προετοιμασία παρουσίασης, παρουσίαση, οργάνωση πάγκου, οργάνωση workshop κλπ), ωστε να αρχίσουμε να τα προετοιμάζουμε (περιεχόμενο παρουσίασης, διαφάνειες, υλικό για πάγκο, προετοιμασία workshop κλπ).
| K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |

έγραψε:
Θα ήθελα να μας ενημερώσεις εάν θα κάνετε παρουσίαση στην Fosscomm ως ubuntu και αν θα έχετε και booth.
Απλά θα ήθελα να μας ενημερώσετε άμεσα για να ξέρουμε και εμείς τι γίνεται.
Thanks, θα περιμένω νέα.
έγραψε:
Παρουσίαση θα κάνουμε σίγουρα. Αν δεν ενδιαφερθεί κάποιος άλλος, θα
την αναλάβω εγώ. Για booth, έχω ρίξει την ιδέα, και θα ήθελα να
βοηθήσω να οργανωθεί κάτι, αλλά δεν έχω δει καποια συγκεκριμένη
εκδήλωση πρόσθεσης για συνδρομή από τους υπολοίπους. Θα ξαναθέσω το
θέμα στο forum μας και θα τους πιέσω λίγο να πάρουμε μια απόφαση και
θα σε ενημερώσω αν θέλουμε booth ή όχι στο τέλος της βδομάδας ή αρχές
της επόμενης.

έγραψε:Tο "φυλλάδιο προώθησης του Ubuntu" του Αλέξανδρου Φατσή και του Ιωάννη Ξυγωνάκη διανέμεται υπό την άδεια χρήσης Creative Commons Attribution 3.0 Greece License.
Based on a work at docs.google.com.

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης