από blackpit35 » 26 Απρ 2010, 12:17
Παιδιά θα ήθελα να ρωτήσω κάποιες διευκρινήσεις όσον αφορά την επιστολή.
Θα ήθελα όσο γίνεται ακριβείς απαντήσεις.
1ον ξέρει κανείς πόσα χρήματα σπαταλάει το κράτος για προϊόντα M$ (με στοιχεία).
2ον στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι το Ubuntu ή άλλες γνωστές διανομές Linux και το Open Office παρέχουν αντίστοιχη, αν όχι ανώτερη λειτουργικότητα με μηδενικό κόστος υπάρχουν;
3ον στοιχεία που να αποδεικνύουν ότι οι διανομές Linux παρέχουν πρακτικά ανοσία από κακόβουλο λογισμικό υπάρχουν;
4ον "χιλιάδες υπολογιστές αποσύρονται, επειδή κρίνονται ανεπαρκείς λόγω του ότι δεν τρέχουν ικανοποιητικά το κακογραμμένο και απαιτητικό σε πόρους λογισμικό της Microsoft." αυτό πως αποδεικνύεται;
5ον " άλλα ευρωπαϊκά κράτη (όπως η Ολλανδία, το Βέλγιο, η Δανία, η Νορβηγία ) προωθούν τα Ανοιχτά Πρότυπα υποχρεωτικά για το δημόσιο τομέα τους. Σε άλλα κράτη (όπως η Γερμανία και η Γαλλία) πολλές δημόσιες υπηρεσίες και οργανισμοί έχουν μεταβεί σε ανοικτό λογισμικό, εξοικονομώντας εκατομμύρια ευρώ το χρόνο." στοιχεία;
Για να μην παρεξηγηθώ.Χρήστης Ubuntu είμαι και εγώ αλλά όταν λέγονται κάποια πράγματα ειδικά σε τέτοιο επίπεδο (πρωθυπουργός, υπουργεία κτλ,κοινός γραφειοκράτες) θα πρέπει να έχεις και τα απαραίτητα στοιχεία να τα αποδείξεις.
Γιατί τα ρωτάω αυτά;
Διότι είναι απορίες προσωπικές μου και γιατί είναι μερικά στοιχεία που θα "ζητηθούν".
Παρακαλώ πολύ να μην θεωρηθεί αντίδραση ή κάτι εναντίον της επιστολής, δήλωσα ότι είμαι χρήστης Ubuntu.Ευχαριστώ.
Γνώσεις ⇛ Linux: Χαμηλό ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό σε Η/Υ ϰ μοντέλο: Ubuntu 10.04 σε Sony Vaio VPCF11M1E
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής Intel® Core™ i5-520M Processor @ 2.40GHz│ Μνήμη 3258 MiB
│ Κάρτα Γραφικών GeForce GT 330M│ Οθόνη & Ανάλυση 1920 x 1080