ilpara έγραψε:Ο pkst μου έλεγε ότι ο Shuttleworth έσκασε πέρσι ή πρόπερσι με ελικόπτερο και επιτελείο στην Guadec, και μαζί με έναν ινδό ανώτερης κάστας που επίσης είχε επιτελείο υποτακτικών και παρατρεχάμενων δεν προκάλεσαν και την καλύτερη εντύπωση στους παρευρισκόμενους ...
greatst έγραψε:Είδα μόλις τις φωτογραφίες και βλέπω ότι ήσασταν καλή παρέα και περάσατε φίνα! Είδα ότι ακολούθησε και σωστή μάσα, ε? Μακάρι στην επόμενη μάζωξη να έρθω να γνωριστούμε κι από κοντά.
bullgr έγραψε:...greatst έγραψε:Είδα μόλις τις φωτογραφίες και βλέπω ότι ήσασταν καλή παρέα και περάσατε φίνα! Είδα ότι ακολούθησε και σωστή μάσα, ε? Μακάρι στην επόμενη μάζωξη να έρθω να γνωριστούμε κι από κοντά.
Μας την έκανες άσχημα φίλε, τελευταία στιγμή... Και λέγαμε με τον g00fy ότι επιτέλους θα γνωρίσουμε τον greatst από κοντά...
ftso έγραψε:zissis έγραψε: Ποιός μας μάλωσε;
Εγώ![]()
Απλά όταν είχε γίνει η πρόταση αντέδρασα καθώς πρόκειται για party και είναι η ευκαιρία να μαζευτούμε και να τα πούμε-γνωριστούμε απο κοντά...
Βέβαια μπορούμε να το κάνουμε και άλλες μέρες αυτό στο εργαστήριο του thelug ή σε κάποιο ακαθόριστο καφέ...αλλά δεν σας βλέπω να έρχεστε.
Απο τους εκτός Θεσσαλονίκης μόνο ο goofy έρχεται που και που και για αυτό ασόψεται η καταγωγή του έτερον ήμισυ και ο ΜΠΑΟΚ.![]()
linuxman έγραψε:
Αυτό με τις 2 δίμετρες μου άρεσε τώρα![]()
![]()
, @bullgr μου βάζεις ιδέες τώρα
![]()
![]()
![]()
άλλα θα πρέπει να τις πάρω 2 μπλουζάκια κάτι σαν και αυτά![]()
![]()
![]()
diamond_gr έγραψε:linuxman έγραψε:
Αυτό με τις 2 δίμετρες μου άρεσε τώρα![]()
![]()
, @bullgr μου βάζεις ιδέες τώρα
![]()
![]()
![]()
άλλα θα πρέπει να τις πάρω 2 μπλουζάκια κάτι σαν και αυτά![]()
![]()
![]()
Ναι, εσύ έχεις και τα μέσα...
Καμιά από τα μέρη σου να μας φέρεις.
Ξέρεις πως αρέσουν αυτά στους Έλληνες![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
greatst έγραψε:bullgr έγραψε:...greatst έγραψε:Είδα μόλις τις φωτογραφίες και βλέπω ότι ήσασταν καλή παρέα και περάσατε φίνα! Είδα ότι ακολούθησε και σωστή μάσα, ε? Μακάρι στην επόμενη μάζωξη να έρθω να γνωριστούμε κι από κοντά.
Μας την έκανες άσχημα φίλε, τελευταία στιγμή... Και λέγαμε με τον g00fy ότι επιτέλους θα γνωρίσουμε τον greatst από κοντά...
Δίκιο έχετε! Αλλά ... τι να κάνω: ο λίγων-ημερών-μπόμπιρας είχε άλλη άποψη! (δηλ: χρειαζόταν η παρουσία μου στο σπίτι!)
Ελπίζω στην επόμενη μάζωξη να μην προκύψει τίποτε!
bullgr έγραψε:Κάτι τέτοιο εννοούσα αλλά εμείς θα τις βγάλουμε με ubuntu logo:
Μετά να δεις κόσμο που θα μαζέψουμε...
greatst έγραψε:@linuxman: Τ Ε Λ Ε Ι Ο σκουφάκι !!!
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης