Οι προτάσεις που έχουμε για να συγκεντρώσουμε κάπου τα χρήματα είναι οι εξείς.
[1] Σε προσωπικό - άτοκο λογαριασμού κάποιου ή κάποιων απο τα μέλη της κοινότητάς μας.
[2] Σε λογαριασμό απο την ομάδα του TheLUG (είναι μέλος ο @ftso)
[3] Σε λογαριασμό του GreekLUG (είμαι μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής).
Στην πρώτη περίπτωση θα είναι λίγο δύσκολο γιατί θα πρέπει να βρούμε πρώτα τα άτομα που θα ανοίξουν τον λογαριασμό. Υπάρχει διαχειριστικός φόρτος μιας και θα πρέπει να ενημερώνονται για την πορεία τον λογαριασμών και των χρημάτων, να καταθέτουν και να ενημερώνουν (αυτό φυσικά ισχύει και στις 3εις επιλογές). Υπάρχει όμως άνεση στη διαχείριση μιας και δεν υπάρχει κάποια γραφειοκρατία στο θέμα - βγάζω χρήματα - πληρώνω - ενημερώνω.
Για την δεύτερη, επειδή δε γνωρίζω αυτή τη στιγμή τα παιδιά πως είναι οργανωμένα και αν μπορούν φυσικά, θα μας ενημερώσει ο @ftso.
Για την τρίτη επιλογή. Όπως προανέφερα, είμαι μέλος του συλλόγου και μέλος της εξελεγκτικής επιτροπής αυτού. Έχω συζητήσει το θέμα με τον πρόεδρο και έχουμε το ΟΚ. Ώς μέλος και των δύο, θα είμαι υπεύθυνος εγώ για τις δοσοληψίες, ελέγχους και πληρωμές καθώς και την ενημέρωση όλων στην κοινότητα. Επειδή είναι σύλλογος τα πράγματα είναι πιο αυστηρά με τα οικονομικά. Η κατάθεση θα γίνεται στο όνομα του συλλόγου και ο ταμίας θα ελέγχει τους λογαριασμούς και θα με ενημερώνει. Για τις πληρωμές θα πρέπει να κόβεται τιμολόγιο στα στοιχεία του συλλόγου και να πληρώνει με κατάθεση αυτός. Σε περίπτωση που το ποσό υπερβεί π.χ. τα 200 ευρώ που χρειαζόμαστε και δεν έχουμε να τα κάνουμε κάτι άλλο (εδώ γελάμε αλλά λέμε τώρα) δε μπορούν να εκταμιευτούν και να επιστραφούν. Ο μόνο τρόπος για να φύγουν χρήματα είναι μέσω τιμολογίου. Αυτό βέβαια εξασφαλίζει όλους μας πως δε θα πάρω εγώ τα χρήματα και θα φύγω στη Βραζιλία (

)
Οπότε, αποφασίζουμε αν θέλουμε να μαζέψουμε χρήματα με έναν απο τους παραπάνω τρόπους ή προτείνουμε κάποιον άλλο. Αποφασίζουμε τί θέλουμε να κάνουμε με τα χρήματα και πόσα χρειαζόμαστε.
Φυλλάδια, στυλό, badges και αυτοκόλλητα πιστεύω πως είναι το απόλυτο merchandise για έναν επιτυχημένο booth.
Αποφασίζετε αν θα είναι αυτές οι τρείς λύσεις ή μόνο μία και κάνουμε ψηφοφορία για λίγες μέρες καθώς ο χρόνος τρέχει και τα χρήματα δεν είναι εύκολο να συγκεντρωθούν.
Να σας ενημερώσω επίσης πως μέχρι στιγμής έχω λάβει προσωπικό μήνυμα απο 2 άτομα σχετικά με την προθυμία τους να συνεισφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια, αρκεί να βρούμε τον τρόπο συγκέντρωσης αυτών.