Geochr έγραψε:Οι υποψήφιες περιοχές έως τώρα είναι Θησείο,πλατεία Καρύτση,Φάληρο.
Ποιά η άποψή σου για τις παραπάνω περιοχές ; Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη ;
Geochr έγραψε:Οι υποψήφιες περιοχές έως τώρα είναι Θησείο,πλατεία Καρύτση,Φάληρο.
pc_magas έγραψε:@aeolianfire
Δηλαδή να πάμε σε παιδικό σταθμό να κάνουμε την συνάντηση?
Geochr έγραψε:Νομίζω οτι υπερβάλεις τώρα. Μπορούμε να βρούμε έναν ουδέτερο χώρο για να ικανοποιούν όλες τις ηλικίες.
Αν είχες έρθει στο release party θα έβλεπες οτι είχαμε 4 παιδιά ηλικίας 12-16. Για ποιό λόγο να πάμε κάπου που να μην μπορουν να έρθουν ;
Το παρόν θέμα έχει ώς στόχο την εύρεση ενός χώρου που θα προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερα μέλη και όχι να αποκλείσει κάποιες κατηγορίες μελών (πχ.με βάση την ηλικία,την εμπειρία κτλ) .
Εγώ προσωπικά δεν επιθυμώ κανενός είδους διαχωρισμού.
ubuderix έγραψε:Αγαπητοι φιλοι γραψτε προτασεις για περιοχη που θα βρισκεται ο χωρος συναντησης.Σιγουρα δεν θα ειναι ολοι ικανοποιημενοι.
ubuderix έγραψε:Προσωπικα δεν με πειραζει να συναντιομαστε σε διαφορετικους χωρους χειμωνα - καλοκαιρι.
pc_magas έγραψε:Γιατί να μην το κάνουμε εκεί όπου κάναμε και το προηγούμενο? Ακόμα για την προηγούμενη θυμάμαι είχαμε πρόταση και από μέλος. Την οποιά δεν 8υμάμαι...
Geochr έγραψε:dante έγραψε:Εγω προτεινω το Colab στην Ερμου. Εχω παει σε συναντησεις αλλων ομαδων εκει κ ειναι υπεροχος χωρος. Στην χειροτερη να μας ζητησουν 5ε/ατομο. Οσο ενας καφες δλδ. Εκει με αυτα τα λεφτα εχεις και καφε και προτζεκτορα και την ησυχια σου.
http://colabworkspace.com
Κατα τη γνώμη μου δεν είναι ένας χώρος που μας ταιριάζει,τουλάχιστον με βάση αυτά που είδα στο site. Καταρχάς είναι ανοιχτά Δευτέρα -Παρασκευή,κάτι που δεν μας βολεύει καθώς κατα 99% η συναντήσεις γίνονται Σαββ/κο.
Για τις περιοχές που ήδη έχουν προταθεί,έχεις να κάνεις κάποιο σχόλιο ;
Οι υποψήφιες περιοχές έως τώρα είναι Θησείο,πλατεία Καρύτση,Φάληρο. Αν μου έχει ξεφύγει κάτι το αναφέρετε.
Τις επόμενες μέρες θα σταματήσουμε να μιλάμε για περιοχές και θα αποφασίσουμε για τον χώρο.
dante έγραψε:Τι ακριβως δεν μας ταιριαζει; Ειναι κοντα σε ηλεκτρικο/μετρο σε κεντρικοτατη πειροχη. Οι συναντησεις που εχω παει ηταν ολες Σαββατο οποτε με την μερα δεν παιζει προβλημα.
έγραψε:Make a booking
CoLab Workspace is open on Monday to Friday between 09:00 and 19:00.
New booking system will be avaliable very soon .
Making a booking is required so that you can ensure you find a seat when you desire one. If you show up without a booking you will not be guaranteed a place to work.
Use of the meeting room must be preceded by a booking .
If you don’t have booking account, please click ‘request account’.
You can also purchase additional CoLab time from the subscription choices.
Our first space is located at:
5th Floor
44 Ermou Str,
Athens
Geochr έγραψε:
Ποιά η άποψή σου για τις παραπάνω περιοχές ; Έχεις να προτείνεις κάποια άλλη ;
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης