προσφορά 3.000 τεμαχίων στα 200 ευρώΕπικοινώνησα τηλεφωνικώς με την εταιρεία και μου είπαν πως η τιμή 200 ευρώ για 3.000 φυλλάδια ισχύει αν περιμένουμε είκοσι εργάσιμες (ότι ακριβώς λένε και στο site τους). Είκοσι εργάσιμες δεν έχουμε στην διάθεση μας αν το θέλουμε τυπωμένο πριν το fosscomm. Επειδή, όπως λένε και στο site τους, τα φυλλάδια "λίγων" τεμαχίων (όπως τα δικά μας) μένουν σε αυτήν την τιμή εφόσον τυπωθούν μαζί με άλλες παραγγελίες και συμπληρωθεί μεγάλος αριθμός εκτυπώσεων για να πάνε σε τυπογραφείο, ζήτησα αν συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός πριν τις 20 Απριλίου να με ενημερώσουν ώστε να να τους στείλω την μακέτα και να το έχουμε πριν το fosscomm σε αυτήν την τιμή που είπαμε.
Εναλλακτικά από το ίδιο τυπογραφείο υπάρχει η γρήγορη λύση των 5 εργάσιμων αλλά εκεί η τιμή είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη και πάει κάπου στα 540 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα πάρα πολλά. Επικοινώνησα και με κάποια άλλα τυπογραφεία και τα περισσότερα έχουν κατώτερη χρέωση τα 300 ευρώ,
Off topic:ένας μόνο δεν έδινε τιμές τηλεφωνικά και πήγε και να με βρίσει γιατί φαίνεται πως ήθελε να ήμουν φραγκάτος εκπρόσωπος κάποιας εταιρείας που θα του κάνει δουλειά χιλιάδων ευρώ
....Έχω άλλο ένα τυπογραφείο στο νου μου, αν μπορέσω να πάρω στοιχεία επικοινωνίας και βρω συμφέρουσα προσφορά θα σας ενημερώσω αύριο ή μεθαύριο.
Αν δεν βρω συμφέρουσα τιμή τότε νομίζω πως θα πρέπει να αποφασίσουν οι δωρητές αν θα τα τυπώσουμε είτε σίγουρα πριν το fosscomm αλλά λίγα σε αριθμό (έτσι όπως τα είδα με το ζόρι 1000) είτε το πιθανότερο μετά το fosscomm (χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να μπορέσουμε να τα τυπώσουμε πρίν το fosscomm) στον αριθμό φυλλαδίων που είπαμε αρχικά (3.000 φυλλάδια).
Εν τω μεταξύ αν μπορείτε κάντε και εσείς μια έρευνα αγορά μήπως βρούμε κάποια άλλη λύση