Εκτύπωση φυλλαδίου - συγκέντρωση χρημάτων

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Εκτύπωση φυλλαδίου - συγκέντρωση χρημάτων

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 21 Μαρ 2010, 20:06

Στο "αλλα διαδεδομενα λειτουγικα" γιατι να μην αναφερθει το κειμενο σε διανομες ? Δλδ να λεει αλλες διανομες ειναι οι ταδε ταδε κλπ. Ταπεινη μου γνωμη ! (μη με παρετε το κεφαλι! 8-) )
Τελευταία επεξεργασία από dtrzG και 24 Μαρ 2010, 19:24, έχει επεξεργασθεί 1 φορά/ες συνολικά
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 22 Μαρ 2010, 01:04

dtrzG έγραψε:Στο "αλλα διαδεμενα λειτουγικα" γιατι να μην αναφερθει το κειμενο σε διανομες ? Δλδ να λεει αλλες διανομες ειναι οι ταδε ταδε κλπ. Ταπεινη μου γνωμη ! (μη με παρετε το κεφαλι! 8-) )

Το θέμα είναι ότι χρησιμοποιούμε τα windows και τα mac os για να καταλάβει ο αναγνώστης τι είναι λειτουργικό. Αν αρχίζαμε και γράφαμε fedora, madiva, suse κτλ κτλ στο συγκεκριμένο σημείο το μόνο σίγουρο είναι ότι από τις πρώτες κιόλας γραμμές του φυλλαδίου θα μπερδευόταν ο άπειρος χρήστης-αναγνώστης.

Ευχαριστούμε για τα χρήματα Μάριε, νομίζω πως έχουμε μαζέψει το ποσό το οποίο απαιτείται για την εκτύπωση των φυλλαδίων :thumbup: :thumbup:, μπράβο σε όσους συνέβαλλαν στην συλλογή του χρηματικού ποσού :clap: :clap:.
:arrow: Ολοκληρώνουμε την διαδικασία της διόρθωσης και επικοινωνούμε με το τυπογραφείο και τυπώνουμε τα φυλλάδια. Εν τω μεταξύ αν έχετε βρει κάποιο τυπογραφείο το οποίο να τυπώνει πάνω απο 3.000 φυλλάδια στα 200 ευρώ με τις προδιαγραφές του φυλλαδίου (-Φυλλάδιο Α4 τρίπτυχο με τσάκιση 4χρωμία, 120 γραμμάρια illustration χαρτί -κατά προτίμηση- (το βάρος μπορεί να παίζει λίγο πάνω λίγο κάτω) ενημερώστε με σε αυτό το θέμα ή μέσω πμ.
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 23 Μαρ 2010, 02:07

Δείτε το φυλλάδιο μετά από τις διορθώσεις κειμένου που γίνανε, αυτό λογικά θα είναι και το τελικό φυλλάδιο που θα τυπωθεί http://tinyurl.com/yc8zven. Για ότι παρατηρήσεις έχετε εδώ είμαστε. Μέσα στην βδομάδα θα επικοινωνήσουμε με το τυπογραφείο για να αρχίσει η διαδικασία.
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 27 Μαρ 2010, 12:05

Το φυλλάδιο που θα τυπωθεί είναι το http://tinyurl.com/ycz67no (μια μικρή προσθήκη έγινε στο τέλος του αρχείου), το πολύ μέχρι την Δευτέρα θα έχει σταλθεί στο τυπογραφείο. Θα σας ενημερώσω για την ακριβή ημερομηνία εκτύπωσης και τις λοιπές πληροφορίες.
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pkst » 27 Μαρ 2010, 12:21

c7p έγραψε:Το φυλλάδιο που θα τυπωθεί είναι το http://tinyurl.com/ycz67no (μια μικρή προσθήκη έγινε στο τέλος του αρχείου), το πολύ μέχρι την Δευτέρα θα έχει σταλθεί στο τυπογραφείο. Θα σας ενημερώσω για την ακριβή ημερομηνία εκτύπωσης και τις λοιπές πληροφορίες.

Χμμμμ... δεν θα ήταν πιο λογικό τα screenshots να έδειχναν ελληνικό περιβάλλον χρήσης? (μιας και μια παράγραφο παραπάνω λέμε "Το περιβάλλον εργασίας του είναι πλήρως εξελληνισμένο" )
And the beast shall be made legion. Its numbers shall be increased a thousand thousand fold. The din of a million keyboards like unto a great storm shall cover the earth, and the followers of Mammon shall tremble.
Άβαταρ μέλους
pkst
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: pkst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 27 Μαρ 2010, 12:28

Από την προβολή του pdf αρχείου ακόμα και με ζούμ δύσκολα μπορώ να καταλάβω αν τα μενού στα αγγλικά ή στα ελληνικά πόσο μάλλον στο χαρτί. Ποιος ο λόγος να τα αλλάξουμε λοιπόν αφού ο προορισμός τους είναι το χαρτί;
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό pkst » 27 Μαρ 2010, 12:43

c7p έγραψε:Από την προβολή του pdf αρχείου ακόμα και με ζούμ δύσκολα μπορώ να καταλάβω αν τα μενού στα αγγλικά ή στα ελληνικά πόσο μάλλον στο χαρτί. Ποιος ο λόγος να τα αλλάξουμε λοιπόν αφού ο προορισμός τους είναι το χαρτί;

Μια χαρά τα βλέπω εγώ πάντως στο pdf. (και επειδή ακριβώς είναι στο χαρτί ένας ακόμα λόγος να υπάρχουν ελληνικά)
And the beast shall be made legion. Its numbers shall be increased a thousand thousand fold. The din of a million keyboards like unto a great storm shall cover the earth, and the followers of Mammon shall tremble.
Άβαταρ μέλους
pkst
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: pkst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 30 Μαρ 2010, 18:58

προσφορά 3.000 τεμαχίων στα 200 ευρώ

Επικοινώνησα τηλεφωνικώς με την εταιρεία και μου είπαν πως η τιμή 200 ευρώ για 3.000 φυλλάδια ισχύει αν περιμένουμε είκοσι εργάσιμες (ότι ακριβώς λένε και στο site τους). Είκοσι εργάσιμες δεν έχουμε στην διάθεση μας αν το θέλουμε τυπωμένο πριν το fosscomm. Επειδή, όπως λένε και στο site τους, τα φυλλάδια "λίγων" τεμαχίων (όπως τα δικά μας) μένουν σε αυτήν την τιμή εφόσον τυπωθούν μαζί με άλλες παραγγελίες και συμπληρωθεί μεγάλος αριθμός εκτυπώσεων για να πάνε σε τυπογραφείο, ζήτησα αν συμπληρωθεί αυτός ο αριθμός πριν τις 20 Απριλίου να με ενημερώσουν ώστε να να τους στείλω την μακέτα και να το έχουμε πριν το fosscomm σε αυτήν την τιμή που είπαμε.
Εναλλακτικά από το ίδιο τυπογραφείο υπάρχει η γρήγορη λύση των 5 εργάσιμων αλλά εκεί η τιμή είναι αρκετά αυξημένη σε σχέση με την προηγούμενη και πάει κάπου στα 540 ευρώ αν θυμάμαι καλά. Σίγουρα πάρα πολλά. Επικοινώνησα και με κάποια άλλα τυπογραφεία και τα περισσότερα έχουν κατώτερη χρέωση τα 300 ευρώ,Off topic:
ένας μόνο δεν έδινε τιμές τηλεφωνικά και πήγε και να με βρίσει γιατί φαίνεται πως ήθελε να ήμουν φραγκάτος εκπρόσωπος κάποιας εταιρείας που θα του κάνει δουλειά χιλιάδων ευρώ :wtf: ....
Έχω άλλο ένα τυπογραφείο στο νου μου, αν μπορέσω να πάρω στοιχεία επικοινωνίας και βρω συμφέρουσα προσφορά θα σας ενημερώσω αύριο ή μεθαύριο.

Αν δεν βρω συμφέρουσα τιμή τότε νομίζω πως θα πρέπει να αποφασίσουν οι δωρητές αν θα τα τυπώσουμε είτε σίγουρα πριν το fosscomm αλλά λίγα σε αριθμό (έτσι όπως τα είδα με το ζόρι 1000) είτε το πιθανότερο μετά το fosscomm (χωρίς να αποκλείεται η πιθανότητα να μπορέσουμε να τα τυπώσουμε πρίν το fosscomm) στον αριθμό φυλλαδίων που είπαμε αρχικά (3.000 φυλλάδια).

Εν τω μεταξύ αν μπορείτε κάντε και εσείς μια έρευνα αγορά μήπως βρούμε κάποια άλλη λύση :thumbup:
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό c7p » 06 Απρ 2010, 20:45

Αφού δεν βρέθηκε μέχρι τώρα συμφέρουσα λύση υπάρχουν οι δύο εναλλακτικές που ανέφερα στο προηγούμενο post, στέλνω μήνυμα σε όλους τους δωρητές και περιμένω άμεση απάντηση.
Άβαταρ μέλους
c7p
powerTUX
powerTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 06 Απρ 2010, 21:52

Εγώ λέω πριν για να προλάβουμε και την εκδήλωση στην θεσσαλονίκη δλδ το βασικό λόγο που θα τυπωθούν τα φυλλάδια.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης