monkgr, έχω την εντύπωση ότι χρησιμοποίησες το πρωτότυπο κείμενο που είχα post-άρει στην αρχή, ενώ υπάρχει ήδη βελτιωμένη - ηπιότερη μορφή από τον nisok.
Μήπως μπορείς να κάνεις τις αλλαγές σου, πάνω στο κείμενο του nisok, που είναι πιο ουδέτερο από το δικό μου ?
Υ.Γ. Σε ότι αφορά τις υπογραφές, μπορούμε να το κάνουμε και τοπικά (στο ubuntu-gr) με pm (μπορώ να αναλάβω να τις μαζέψω). Μπορούμε να πάμε και σε petition online βέβαια αν θέλουμε κάτι πιο μαζικό. Σε ό,τι αφορά τον τρόπο αποστολής, αυτός θα πρέπει να είναι με παραδοσιακό ταχυδρομείο, π.χ. μπορεί να αναλάβουν μερικοί από εμάς να ταχυδρομήσουμε (συστημένα) 2-3 επιστολές ο καθένας. Πάλι εγώ μπορώ να αναλάβω π.χ. πρωθυπουργό και 2 υπουργεία.
Υ.Γ. ΚΕΦΑΛΑΙΩΔΟΥΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ είναι η προώθηση του κειμένου σε κάθε μέσο μαζικής ενημέρωσης (forum, blogs, ραδιόφωνα, τηλεοπτικά κανάλια) κτλ. Εδώ βέβαια η προώθηση είναι ευκολότερη, αφού μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά. Επίσης εγώ μπορώ να στείλω και με fax σε ΌΣΟΥΣ και ΟΠΟΙΟΥΣ προορισμούς θέλετε το κείμενο.
Υ.Γ. 2 Πολύ ενδιαφέρουσα και για τις δημόσιες σχέσεις του ubuntu-gr θα ήταν και η μετάφραση του κειμένου στα αγγλικά ώστε να αναρτήσουμε την επιστολή και στο linuxtoday.com (έχω δει παρόμοια επιστολή από ιταλικό blog αναρτημένη στις ειδήσεις του linuxtoday)