pkst έγραψε:Xmmm πολύ trendy φαίνεται..Δεν κανονίζουμε σε κάτι πιο λαίκό (π.χ καμμια Καισαριανή που πάει και ο Helug) με μπόλικες μπυρες και κρασίΠάντως μιας και είμαι μακρυά από το κέντρο για α βρώ κάτι άλλο, αν είναι ΟΚ για εσας αυτό στο Κεραμικό - ΟΚ από μένα
ilpara έγραψε:Παιδιά δεν είναι λίγο νωρίς για ανακοινώσεις και προσκλητήρια?
Λέω να το κάνω μόλις μπει ο Απρίλης.
Καταρχήν, να πω την αλήθεια ακόμα δεν έχω καταλάβει τι στυλ μαγαζί είναι. Αν μπορείς εξήγησε μας αν είναι για καφέ-ποτό ή για φαί (για το 2ο αν κατάλαβα), αν είναι απλό ή κυριλέ (δεν θα ήθελα κάτι ακριβό), αν τα τραπέζια είναι χωροθετημένα ευρύχωρα ή στριμωγμένα, κλπ.
Έως τότε αν τύχει και περάσεις από το μαγαζί:
1. Ρώτα αν μπορούμε 20-30 άτομα (τόσα ήμασταν τον Οκτ, τώρα θα είμαστε σίγουρα περισσότερα) να κλείσουμε ένα πατάρι, αλλά πες ότι είναι πιθανό να είμαστε αρκετά περισσότεροι, συνεπώς καλό είναι να είναι ευρύχωρο πατάρι! Μάλιστα ρώτα πια μέρα θα προτιμούσε ο μαγαζάτορας, δηλ πια μέρα δεν έχει πολύ κίνηση, σε ώρα βεβαίως που ο κόσμος έχει σχολάσει από δουλειές κλπ όπως Κυριακή απόγευμα(7-10) ή πρωί(1-4), Δευτέρα απόγευμα(7-10), κλπ. Επίσης ρώτα πόσες ημέρες νωρίτερα θέλει να κάνουμε το κλείσιμο.
2. Ρώτα αν στο πατάρι μπορούμε να έχουμε την μουσική σε χαμηλότερη ένταση από το άλλο μαγαζί για να μιλάμε, και τον φωτισμό αρκετό για αν βλεπόμαστε.
3. Βγάλε καμιά φωτογραφία και εσωτερικά το πατάρι για να δούμε πως είναι και εξωτερικά το μαγαζί για να το αναγνωρίσει ο κόσμος που θα έρθει.
4. Πάρε μια φώτο το μενού (τι πιάτα έχει και τιμές) για να ξέρει ο κόσμος τι θα συναντήσει.
Αν πάλι δεν είναι ο δρόμος σου, δώσε μου όνομα και διεύθυνση να προσπαθήσω να περάσω εγώ (δεν είναι ο δρόμος μου αλλά θα προσπαθήσω να το φροντίσω).
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης