Ιbex Release Party (ubuntu 8.10) - ΑΘΗΝΑ Κυ2-11 18:00 Θησείο

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Ιbex Release Party (ubuntu 8.10) - ΑΘΗΝΑ Κυ2-11 18:00 Θησείο

Δημοσίευσηαπό pkst » 16 Μαρ 2009, 14:57

Xmmm πολύ trendy φαίνεται..Δεν κανονίζουμε σε κάτι πιο λαίκό (π.χ καμμια Καισαριανή που πάει και ο Helug) με μπόλικες μπυρες και κρασί ;) Πάντως μιας και είμαι μακρυά από το κέντρο για α βρώ κάτι άλλο, αν είναι ΟΚ για εσας αυτό στο Κεραμικό - ΟΚ από μένα
And the beast shall be made legion. Its numbers shall be increased a thousand thousand fold. The din of a million keyboards like unto a great storm shall cover the earth, and the followers of Mammon shall tremble.
Άβαταρ μέλους
pkst
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: pkst
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giannis12a » 16 Μαρ 2009, 16:03

pkst έγραψε:Xmmm πολύ trendy φαίνεται..Δεν κανονίζουμε σε κάτι πιο λαίκό (π.χ καμμια Καισαριανή που πάει και ο Helug) με μπόλικες μπυρες και κρασί ;) Πάντως μιας και είμαι μακρυά από το κέντρο για α βρώ κάτι άλλο, αν είναι ΟΚ για εσας αυτό στο Κεραμικό - ΟΚ από μένα

Βολευει η Καισαριανη με Αττικη οδο για τα ανατολικα προαστεια ε? :mrgreen:

Πάντως κι εγω θα προτεινα κατι χαλαρο χωρις μουσικες και πανηγυρια. :ugeek:
Εικόνα
το link παραπέμπει σε ανθρωπιστικού περιεχομένου σελίδα
pleiades place
Γνώσεις ⇛ Linux: Είμαι Χάκερ ┃ Προγραμματισμός: Όχι δεν προγραμματίζω ποτέ τίποτα, τ' αφήνω όλα στην τύχη ┃ Αγγλικά: Γαλλικά/Χορός/Πιάνο
Άβαταρ μέλους
giannis12a
dudeTUX
dudeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό ilpara » 17 Μαρ 2009, 10:05

Παιδιά δεν έχει νόημα να μιλάμε γενικά. PKST πρότεινε συγκεκριμένο μαγαζί (όνομα, διεύθυνση). Στην ανάγκη θα πάω εγώ να το δω αν δεν μπορείς εσύ.

ilpara έγραψε:Παιδιά δεν είναι λίγο νωρίς για ανακοινώσεις και προσκλητήρια?
Λέω να το κάνω μόλις μπει ο Απρίλης.

Καταρχήν, να πω την αλήθεια ακόμα δεν έχω καταλάβει τι στυλ μαγαζί είναι. Αν μπορείς εξήγησε μας αν είναι για καφέ-ποτό ή για φαί (για το 2ο αν κατάλαβα), αν είναι απλό ή κυριλέ (δεν θα ήθελα κάτι ακριβό), αν τα τραπέζια είναι χωροθετημένα ευρύχωρα ή στριμωγμένα, κλπ.

Έως τότε αν τύχει και περάσεις από το μαγαζί:
1. Ρώτα αν μπορούμε 20-30 άτομα (τόσα ήμασταν τον Οκτ, τώρα θα είμαστε σίγουρα περισσότερα) να κλείσουμε ένα πατάρι, αλλά πες ότι είναι πιθανό να είμαστε αρκετά περισσότεροι, συνεπώς καλό είναι να είναι ευρύχωρο πατάρι! Μάλιστα ρώτα πια μέρα θα προτιμούσε ο μαγαζάτορας, δηλ πια μέρα δεν έχει πολύ κίνηση, σε ώρα βεβαίως που ο κόσμος έχει σχολάσει από δουλειές κλπ όπως Κυριακή απόγευμα(7-10) ή πρωί(1-4), Δευτέρα απόγευμα(7-10), κλπ. Επίσης ρώτα πόσες ημέρες νωρίτερα θέλει να κάνουμε το κλείσιμο.
2. Ρώτα αν στο πατάρι μπορούμε να έχουμε την μουσική σε χαμηλότερη ένταση από το άλλο μαγαζί για να μιλάμε, και τον φωτισμό αρκετό για αν βλεπόμαστε.
3. Βγάλε καμιά φωτογραφία και εσωτερικά το πατάρι για να δούμε πως είναι και εξωτερικά το μαγαζί για να το αναγνωρίσει ο κόσμος που θα έρθει.
4. Πάρε μια φώτο το μενού (τι πιάτα έχει και τιμές) για να ξέρει ο κόσμος τι θα συναντήσει.

Αν πάλι δεν είναι ο δρόμος σου, δώσε μου όνομα και διεύθυνση να προσπαθήσω να περάσω εγώ (δεν είναι ο δρόμος μου αλλά θα προσπαθήσω να το φροντίσω).
*Oδηγίες προς Nεοεισερχόμενους*ΟδηγοίLive chat (IRC)
⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Όχι ┃ Αγγλικά: Καλά
⇛ Ubuntu 12.04 32bit
⇛ Dell M4300: T7500 (2.2GHZ 4MB) ┃ 2GB ┃ NVIDIA Quadro FX 360M (256MB) ┃ Intel 4965 ┃ 15.4" WUXGA
Άβαταρ μέλους
ilpara
powerTUX
powerTUX

IRC: ilpara
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης