c7p έγραψε:Προς όλους: Αν μετά τις συναντήσεις προκύψουν σκέψεις και ενέργειες για την προώθηση του Ubuntu, έχετε υπόψη ότι έχουμε εκτυπωμένα φυλλάδια για αυτό το σκοπό (δείτε το φυλλάδια σε ηλεκτρονική μορφή). Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Αλέξανδρο για την παραλαβή τους, ωστόσο η χρήση τους θα πρέπει να γίνεται στοχευμένα. Ίσως το "στοχευμένα" θα πρέπει να διασαφηνιστεί, αν υπάρξει ενδιαφέρον μπορούμε να κάνουμε μια συζήτηση επί αυτού σε κάποιο άλλο topic για να μην βγούμε εκτός θέματος.
έγραψε:Όταν λες έτοιμο εκτυπωμένο να υποθέσω όχι σε Α4 αλλά από δουλειά τυπογραφείου;
pkst έγραψε:Λοιπόν, εσείς στην Αθήνα, αντί να κανονίζετε καφέδες κτλ. Ραντεβου εδω : viewtopic.php?f=34&t=17407
alcha έγραψε:Εγω παντως, απο τοτε που εβαλα το λογισμικο αυτο, εχω ξεχασει τα "παραθυρια". Ας μην ηταν το photoshop ... Τελος παντων εγω το προωθω οσο μπορω.
Και εχω και μια ερωτηση , το Σ/Σ τι ειναι; (Διπλα απο τα ονοματα στην λιστα)Το Ο/Σ αντοιστιχα;
έγραψε::idea: Παρακαλώ αναφέρεται τον τρόπο που θέλετε να συμμετάσχετε. Οργάνωση συναντήσεων ή απλή συμμετοχή στην συνάντηση
Επεξήγηση Αρχικών:
Ο/Σ = Οργάνωση Συνάντησης
Σ/Σ = Συμμετοχή Συνάντηση
έγραψε:από alcha » 13 λεπτά πριν
Εγω παντως, απο τοτε που εβαλα το λογισμικο αυτο, εχω ξεχασει τα "παραθυρια". Ας μην ηταν το photoshop ...
pkst έγραψε:Λοιπόν, εσείς στην Αθήνα, αντί να κανονίζετε καφέδες κτλ. Ραντεβου εδω : viewtopic.php?f=34&t=17407
Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bit | Προδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560 |
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0] | Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01) |
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης