ntopas έγραψε:Πάμε για poll??

Geochr έγραψε:ntopas έγραψε:Πάμε για poll??
Να μη συμπεριληφθούν τα δικά ερασιτεχνικά σχέδια![]()
Επίσης ούτε τα σχέδια που έχουν δημιουργηθεί με το παλιό logo του ubuntu.
Προσφορές για τιμές έχει πάρει κάποιος ;![]()
Σχετικά με την ψηφοφορία, να υπενθυμίσω ότι υπάρχουν έως 10 επιλογές ανά θέμα, άρα μέχρι 10 σχέδια μπορούν να μπουν στο ίδιο θέμα. Είναι καλό να μην πάμε σε 2 θέματα, γιατί θα μπλέξουμε.
@ntopas
θα ήθελες να συγκεντρώσεις τα σχέδια και να ξεκινήσει η διαδικασία ; (αν χρειαστείς βοήθεια ζητάς ελεύθερα)

ntopas έγραψε:βοήθειαάααααα!!
Να κάνουμε καινούργιο θέμα με Poll στο οποίο να μπορεί να παραθέτει όποιος θέλει και καινούργια σχέδια και γίνεται να μπορούμε να αλλάζουμε την επιλογή μας μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημ/νία?

Geochr έγραψε:ntopas έγραψε:βοήθειαάααααα!!
Να κάνουμε καινούργιο θέμα με Poll στο οποίο να μπορεί να παραθέτει όποιος θέλει και καινούργια σχέδια και γίνεται να μπορούμε να αλλάζουμε την επιλογή μας μέχρι κάποια συγκεκριμένη ημ/νία?
Όταν ανοίξουμε το θέμα με την ψηφοφορία, θα πρέπει να είναι όλα τα σχέδια εκεί (έως 10) απο την αρχή.
Τα σχέδια παρατέθηκαν σε αυτό το θέμα, δεν έχει νόημα να ξεκινήσουμε απο την αρχή.
Συνοψίζοντας να καταλήξουμε σε 10 σχέδια και να ξεκινήσει η ψηφοφορία. Μπορώ να ξεκινήσω εγώ την ψηφοφορία αλλά πρέπει να ξέρω ποια σχέδια θα μπουν στην ψηφοφορία.

ntopas έγραψε:έχω βάλει σε spoιler τα λινκ για τα σχέδια, μήπως να κάνουμε ένα μακροσκελές ποστ με όλα και να βάλουμε poll με αριθμούς?
Διευκρινίζω ξανά ότι δεν είναι δυνατόν να γίνει ψηφοφορία με πάνω από 10 σχέδια. Είναι καθαρά τεχνικό το ζήτημα, το phpbb μας επιτρέπει μέγιστο 10 επιλογές για το κάθε θέμα/ψηφοφορία.

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης