ftso έγραψε:ΥΓ: Για τους πεινάλες, φαγητό γιοκ!
ShadowReaper έγραψε:Το συγκεκριμένο μαγαζί έχει wifi;
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
g00fy έγραψε:ftso έγραψε:ΥΓ: Για τους πεινάλες, φαγητό γιοκ!
Δε κατάλαβα;!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Άρε Linuxman, βαλθήκατε όλοι να με κάνετε να χάσω κιλά!![]()
Θα σας πώ εγώ ρε! Θα φέρω απο τη Δράμα κεμπάπια, θα τα αφήσω μέσα στη λαδόκολλα να μοσχοβολούν και δε θα αφήνω κανέναν να τα πειράξει!!! Άντε να σας δώ μετά!!![]()
![]()
(Για όσους δε γνωρίζουν, τα κεμπάπια είναι μικρά σουτζουκάκια, σπεσιαλιτέ της Δράμας!!! Το κάτι άλλο)
g00fy έγραψε:ftso έγραψε:ΥΓ: Για τους πεινάλες, φαγητό γιοκ!
Δε κατάλαβα;!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Θα σας πώ εγώ ρε! Θα φέρω απο τη Δράμα κεμπάπια, θα τα αφήσω μέσα στη λαδόκολλα να μοσχοβολούν και δε θα αφήνω κανέναν να τα πειράξει!!! Άντε να σας δώ μετά!!![]()
![]()
(Για όσους δε γνωρίζουν, τα κεμπάπια είναι μικρά σουτζουκάκια, σπεσιαλιτέ της Δράμας!!! Το κάτι άλλο)
linuxman έγραψε:g00fy έγραψε:ftso έγραψε:ΥΓ: Για τους πεινάλες, φαγητό γιοκ!
Δε κατάλαβα;!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν πειράζει θα σε γλυκάνω με τούρτα άλλα Compiz και θα φάμε και κεμπάπια![]()
![]()
![]()
![]()
.
diamond_gr έγραψε:Προτείνω αν κάποιος φίλος έχει κάποιο κουνέλι, να του βάλει και χάρτινα κέρατα με κάποιο τρόπο και να το φέρει για μασκοτ...
The_Mentor έγραψε:diamond_gr έγραψε:Προτείνω αν κάποιος φίλος έχει κάποιο κουνέλι, να του βάλει και χάρτινα κέρατα με κάποιο τρόπο και να το φέρει για μασκοτ...
για μασκότ ή για στιφάδο;
diamond_gr έγραψε:
Μπορεί και για τον g00fy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης