ninos έγραψε:Προσωπικό μήνυμα προς όλα τα μέλη του Φόρουμ Ubuntu.gr δεν έστειλα.
Δεν είναι τεχνικά εφικτό να στείλεις εσύ ένα τέτοιο pm, για αυτόν τον λόγο απευθύνθηκα στον Nisok.

ninos έγραψε:Δεν είμαι της τακτικής "να τους πάρουμε από το χεράκι".
Όσοι θέλουν να πληροφορούνται τι γίνεται,
μπορούν να διαβάζουν όσα περιλαμβάνονται στο
"Προβολή νέων δημοσιεύσεων" .
Από ποιο χεράκι; Τι να πούμε για τους νέους χρήστες και γενικότερα τους όχι τόσο ενεργούς εθελοντές;
Εδώ κάποια παλιά μέλη της κοινότητας, άργησαν να πληροφορηθούν για την όλη υπόθεση.
Όχι όμως επειδή δεν θέλουν να ενημερώνονται για τόσο σημαντικά θέματα, δεν είναι αυτός ο λόγος.
Ούτε είναι γιατί πρέπει να τους πάρει κάποιος από το χεράκι.
Για παράδειγμα, εγώ ξέρω ότι έχουμε ως κοινότητα κανάλι στο irc, αλλά δεν μπαίνω πολύ συχνά.
Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι θέλω να χάσω εσκεμμένα τα νέα που αναφέρονται στο κανάλι, χάνω κάποια νέα όμως.
Δεν έχω ατελείωτο χρόνο και εκτός αυτού, έχω και τις προτιμήσεις μου, εμένα μου αρέσει περισσότερο το φόρουμ.

Δεν είναι κακό αυτό. Δεν χρειάζεται να μας χαλάει που θα πάει το pm σε όλα τα μέλη, σιγά.
Απλά ας χρησιμοποιήσουμε τα μέσα που διαθέτουμε, για να πάει το petition καλά
(με την έννοια ότι μέσω της προώθησης/ενημέρωσης, θα συγκεντρώσει το petition περισσότερες υπογραφές).
ninos έγραψε:Προφανώς, τα ενεργά μέλη είναι πολύ λιγότερα των 5146.
Ούτε να το σκέφτομαι, ότι υπάρχουν μέλη του Φόρουμ μας
που ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ τη χρήση ελεύθερου λογισμικού στο δημόσιο.
Εγώ δεν κάνω καθόλου αυτήν την σκέψη. Το πως θα δούμε περισσότερους ενεργούς εθελοντές στο φόρουμ της κοινότητας, είναι άλλο θέμα.
ΝΑΙ, πρέπει να μας προβληματίζει το ότι δεν υπάρχουν αρκετοί ενεργοί εθελοντές, αλλά ας μην φέρνουμε την καταστροφή απότομα.
Ας μην βιαζόμαστε να καλύψουμε τα όποια ερωτήματα έχουμε, με οποιαδήποτε υποθετική σκέψη σκεφτούμε.
Επίσης, ας μην συμβιβαζόμαστε.
Πιστεύω ότι αν ενημερωθούν όλα αυτά τα μέλη, αρκετοί από αυτούς θα πράξουν θετικά,
θα υπογράψουν δηλαδή.
c7p έγραψε:Μην χάνετε το ηθικό σας αν δεν μαζεύουμε τις υπογραφές που προσδοκούσαμε αρχικά.
Συμφωνώ. Αν δεν τα πάει καλά αυτό το petition που έχουμε τώρα, εγώ προτείνω να δημιουργηθεί άλλο μετά.
Το άλλο όμως, σαφώς, θα είναι βελτιωμένο από όλες τις όψεις. Γιατί θα γίνει με οργάνωση, βήμα βήμα.
Όποιος θέλει, μπορεί να κάνει ποστ με την παρουσίαση μιας διαφορετικής έκδοσης κειμένου. Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό.
Σε περίπτωση που πάει να δημιουργηθεί ένα άλλο κείμενο, θα ενημερωθούν οι πάντες με όλα τα μέσα (λίστα, irc, μέλη φόρουμ).