ktogias έγραψε:Λέω να βασίσω την φετινή παρουσίαση σε αυτές,
πολύ καλό θα είναι να παρουσιαστεί η όποια πρόοδος απο πέρυσι μέχρι σήμερα.
ktogias έγραψε:Λέω να βασίσω την φετινή παρουσίαση σε αυτές,
K Debian Testing 64bit|Ιntel i5 3rd|8GBRam|IntelHD4000 D Ευρετήριο οδηγών και how-to | Τερματικό για..αρχάριους E Ρώτα με τον έξυπνο τρόπο | Οδηγίες για νέους | |
ktogias έγραψε:Είναι έτοιμα άτομα να τον επανδρώσουν; έχουμε CD, laptop; Σκέφτομαι να γράψω για μοίρασμα όσα live cd μπορέσω της RC του 10.04 που σύμφωνα με το schedule θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, αντί για 9.10. τι λέτε;
ktogias έγραψε:Καλησπέρα,
Η fosscomm είναι το Σ/Κ που μας έρχεται. Για την παρουσίαση της κοινότητας φαίνεται το δικό μου όνομα ως ομιλητής. Αν θέλει κάποιος άλλος να κάνει την παρουσίαση με ευχαρίστηση του παραχωρώ τη θέση μου. Διαφορετικά θα την κάνω εγώ. Στο http://files.ubuntu-gr.org/presentations/fosscomm2009/ μπορείτε να δείτε τις παρουσιάσεις που κάναμε πέρσι με τον goofy. Λέω να βασίσω την φετινή παρουσίαση σε αυτές, με μια επικαιροποίηση με νέα στατιστικά, λίγο κόντεμα όσον αφορά τον χρόνο, και ίσως κάποια αναφορά στα βασικά χαρακτηριστικά του 10.04 που είναι προ των πυλών. Για το forum-ubuntistas θα ετοιμαστεί κάτι ξεχωριστό όπως πέρσυ; Goofy θα ανέβεις κι εσύ στο βήμα για παρουσίαση του forum όπως πέρσι (ή κάποιος άλλος); Άντε να οργανωθούμε, γιατί οι μέρες μας τελειώνουν. Ακόμα με τον πάγκο τι γίνεται; Είναι έτοιμα άτομα να τον επανδρώσουν; έχουμε CD, laptop; Σκέφτομαι να γράψω για μοίρασμα όσα live cd μπορέσω της RC του 10.04 που σύμφωνα με το schedule θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη, αντί για 9.10. τι λέτε;
g00fy έγραψε:Θα προσθέσω άλλη μια ή δυο διαφάνειες ακόμη. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποια ορθογραφικά ή συντακτικά λάθη - θα τα κοιτάξω μετά ή ό,τι τσιμπήσετε κι εσείς.
g00fy έγραψε:Στο αρχείο υπάρχουν οι παρουσιάσεις του forum και του περιοδικού (σε ένα είναι) με διαφορετικά background. Το νέο απο το 10.04 είναι πολύ όμορφο αλλά δεν ταιριάζουν με τα παλιά λογότυπα. Του χρόνου που θα αλλάξουμε κι εμείς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε πιο άνετα.
Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης