Ο αγώνας άρχισε... Windows refund.

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Re: Ο αγώνας άρχισε... Windows refund.

Δημοσίευσηαπό the_eye » 17 Αύγ 2010, 18:50

Θα σου έλεγα να πάρεις ένα τηλ στο 1520 να ρωτήσεις για τα δικαιώματά σου αν δεν αποδεχθείς τους όρους χρήσης των win. H κάθε εταιρία λέει τα δικά της όπως την συμφέρει, αυτοί (1520) θα σου πούνε τι λέει ο νόμος και κανένας κανονισμός δεν είναι παραπάνω από τον νόμο. Στείλε και την eula να την δούνε και να σου απαντήσουν γραπτώς και μετά την προωθείς σε όλους αυτούς τους manager που λένε τις εξυπνάδες τους.
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Re: Ο αγώνας άρχισε... Windows refund.

Δημοσίευσηαπό dtrzG » 08 Νοέμ 2010, 04:52

Παλιωσε..Αραχνιασε..Και δε μου αρεσει καθολου αυτο.Χρειαζομαι μια απαντηση που να ειναι και τσεκαρισμενη οτι ισχυει 100% : υπαρχει χρονικο περιθωριο για το refund και για την ολη προσπαθεια γενικοτερα ?

Spoiler: show
ΥΓ : Οποιος απορει γιατι σταματησα να ασχολουμαι θα του πω απλα οτι δε μου το επετρεψαν αρκετοι σημαντικοι παραγοντες.Ειτε το πιστευετε ειτε οχι το λαπτοπ ειναι ακομη με τη ζελατινα πανω και αραχνιαζει στο δωματιο μου.Και για καποιο περιεργο λογο και επειτα απο μια σειρα τυχαιων αλλα σημαντικων γεγονοτων εχω χασει και το ενδιαφερον μου,οποτε σταματησα να το τεσταρω και να το επεξεργαζομαι γενικοτερα..
while ( ! ( succeed = try() ) );
Άβαταρ μέλους
dtrzG
Ubuntistas
Ubuntistas

IRC: dtrzG
Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ