Athens Digital Week Tε.14-Κυ.18 Οκτ. 2009 Τεχνόπολις / Γκάζι

...του ubuntu-gr και άλλων κοινοτήτων (Ανακοινώσεις, Συζητήσεις, Οργάνωση)

Συντονιστές: Geochr, ubuderix

Πως μπορείς να βοηθήσεις στην συμμετοχή της κοινότητας του Ubuntu στην εκδήλωση?

Το δημοψήφισμα λήγει στις 20 Σεπ 2009, 21:33

- Προτείνω ανεξάρτητο πάγκο για το Ubuntu. Μπορώ να κάθομαι στον πάγκο του Ubuntu τουλάχιστον 3 ώρες ημερησίως
5
56%
- Προτείνω να μην υπάρξει ανεξάρτητος πάγκος για το Ubuntu. Θα βοηθήσω τον πάγκο του Hellug.
4
44%

Σύνολο ψήφων : 9

Re: Athens Digital Week Tε.14-Κυ.18 Οκτ. 2009 Τεχνόπολις / Γκάζι

Δημοσίευσηαπό vista killer » 19 Οκτ 2009, 14:07

Προσωπικά δεν με ενθουσίασε σαν έκθεση. Δεν είχα πάει και πέρσι για να κάνω συγκρίσεις αλλά η φετινή έτσι όπως την είδα νομίζω ήταν αρκετά φτωχή σε πράγματα για να δεις αλλά και γενικά στην όλη διοργάνωση της. Λίγο ενδιαφέρων υπήρχε στον χώρο με τα robot αλλά και εκεί τα περισσότερα ήταν αραγμένα.
Στο χώρο με το gaming υπήρχαν μόνο κονσόλες και πιτσιρικάδες να παίζουν παιχνίδια που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά. Δλδ και εδώ δεν υπήρχε κάτι νέο για να δεις. Αυτά τα game μπορείς να τα δοκιμάσεις σε όποιο πολυκατάστημα πας.
Το μόνο ενδιαφέρων που υπήρχε ήταν στον χώρο του moding. Εκεί έβλεπες όμορφες δουλείες που είχαν κάνει χρήστες στα pc τους. Γενικά νομίζω πάντως ότι ο χώρος στο Γκάζι έτσι όπως είναι διαμορφωμένος δεν βοηθάει για εκθεσιακός χώρος.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Nisok » 19 Οκτ 2009, 14:16

Εδώ θα με βρείς εντελώς αντίθετο.
Το Γκάζι είναι ένας πρώην βιομηχανικός χώρος σε μια
περιοχή η οποία έχει ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα ... διαφορετικό
από την υπόλοιπη Αθήνα.
Εδώ και χρόνια είναι από τις αγαπημένες μου περιοχές.

Θα μπορούσα να εγκατασταθώ μόνιμα τις μέρες της έκθεσης μέσα στη Τεχνόπολης!
Άβαταρ μέλους
Nisok
Διαχειριστής
Διαχειριστής

IRC: nisok
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό aflaouras » 19 Οκτ 2009, 15:14

Θα συμφωνήσω με τον nisok...Το τεχνόπολης είναι η καλύτερη επιλογή για μία τέτοια "γιορτή".Ειδικά αν πήγες στο χώρο με την ηλεκτρονική μουσική θα μαγευόσουν από το άρωμα των μηχανών που έχει εκεί μέσα!

Φέτος μπορεί να μην είχε πολλά διαφορετικά πράγματα από πέρυσι αλλά είχε πολύ περισσότερο κόσμο , και μάλιστα περισσότερο συνειδητοποιημένο κόσμο στις νέες τεχνολογίες που φαίνεται ότι αγκαλιάζει σιγά σιγα το την open source κοινότητα.
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.04 LTS 32bit σε Toshiba Satellite A210-1A0
Προδιαγραφές ⇛ AMD Turion(tm) 64 X2 Mobile Technology TL-60 │ 2GB │ATI Radeon Mobility HD 2600 Series│Atheros AR242x │HDA - Intel│ TFT 15.4" 1280x720
Άβαταρ μέλους
aflaouras
punkTUX
punkTUX

Launchpad: lennondtps
IRC: aflaouras
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό kon_nos » 19 Οκτ 2009, 15:55

Νομίζω πως το Γκάζι είναι το ιδανικό μέρος για τέτοιες εκθέσεις, αλλά συμφωνώ πως η φετινή ήταν σχετικά φτωχή σε περιεχόμενο. Όχι πως τα παλικάρια με τα ρομπότ δεν ήταν κορυφαία, αλλά την περσινή έκθεση την χάρηκα περισσότερα. Ο χώρος του gaming ήταν μεγαλύτερος, και είχε πιο ενδιαφέροντες ομιλίες, όπως του Πανελλήνιου Συλλόγου Δημιουργών Λογισμικού Ψυχαγωγίας. Αναρωτιέμαι γιατί δεν έγινε και φέτος :( .
Εγκατάσταση των OpenGL headers σε Ubuntu
«Tων πολλών επιδίωξη η Ηδονή, των εκλεκτών η Δόξα, των δ’ επιλέκτων η Αρετή» - Αριστοτέλης
Άβαταρ μέλους
kon_nos
dudeTUX
dudeTUX

IRC: kon_nos
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 20 Οκτ 2009, 00:19

Για το Γκαζι είχα την τύχη να είμαι στην πρώτη έκθεση που είχε γίνει σε αυτό τον χώρο η καλύτερα στην πρώτη απόπειρα που είχε γίνει για να οργανωθεί σαν εκθεσιακός χώρος. Δεν ξέρω μου φαινότανε αρκετά φτωχό σε περιεχόμενο η έκθεση και χωρίς να έχει να παρουσιάσει κάτι.
Και το είδα σε όλους τους χώρους της. Μπορεί να είχα και μεγάλες προσδοκίες γιατί είχα ακούσει τα καλύτερα από την περσινή έκθεση.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Προηγούμενη

Επιστροφή στο Εκδηλώσεις - Συναντήσεις - Ενέργειες & Υλικό Προώθησης