ubuderix έγραψε:@Geochr
Δεν μηδενιζω τιποτε απλα για την ελλειψη συνεργασιας και οργανωσης πολλων ατομων αναφερθηκα.
Τωρα οσο αφορα την δραση μπροστα στο πληκτρολογιο ολα ευκολα ειναι και ολοι λενε να βοηθησουν οταν ομως φτανει η πραγματικη στιγμη της δρασης
Μήπως όμως η έλλειψη που αναφέρεις σχετίζεται με το ενδιαφέρον των μελών ;
Δε νομίζεις οτι είναι υπόθεση όλης της κοινότητας τελικά ;
Εγώ έχω την εντύπωση οτι όσο πιο πολλά ενεργα μέλη έχει η κονότητα,τόσο μεγαλύτερες και καλύτερες θα είναι η δράσεις μας.
simosx έγραψε:Το γεγονός ότι λείπει κάτι απλά αποτελεί ευκαιρία για την ανάληψη του έργου διάδοσης.
Είναι καλό που έχεις το ενδιαφέρον, και μπορείς να συμμετάσχεις για να λύσεις το πρόβλημα.
Αυτό που θεωρώ εγώ σωστό να γίνει,είναι να συμμετέχουν και να οργανώνουν δράσεις νέα μέλη αλλά με τη βασική προυπόθεση οτι έχουν τη στήριξη,τη βοήθεια και φυσικά τη συμμετοχή κάποιων παλιότερων μελών,έτσι δημιουργείται ένα κλίμα ασφάλειας στο νέο μέλος και του δίνει το έναυσμα να συνεχίσει...
ubuderix έγραψε:Τελευταια αποδειξη των οσων γραφω η ελλειψη συμμετοχων για την διοργανωση party για την 10.10 που τελικα δεν πραγματοποιηθηκε.
Δε ξέρω τι γινόταν παλιότερα καθώς εγώ είμαι μόλις λίγους μήνες στην κοινότητα.Το openfest ήταν η πρώτη δράση που συμμετείχα και ουσιαστικά εντόπισα ιδίοις όμμασι το πρόβλημα που αναφέρεται εδώ.
Έχω την εντύπωση οτι κάποιοι έχουν κουραστεί όλα αυτά τα χρόνια και γιαυτό ενδεχομένως να υπάρχει αυτή η στάση στο οργανωτικό κομμάτι και κατα συνέπεια και στη συμμετοχή των υπόλοιπων μελών.
Εγω είμαι διατεθιμένος να πρόσφέρω στις δράσεις της κοινότητας όσο μπορώ.
Σε συζητήσεις που έγιναν στο φεστιβάλ,αρκετοί ρωτούσαν για τις δράσεις μας,που μπορούν να μας βρουν κτλ,οπότε ενδιαφέρον υπάρχει...στο χέρι μας είναι...
Αν η πρώτη συνάντηση θα έχει συμμετοχή 5 μελών,η 2η θα έχει 8 η 3η 15....σιγά σιγά θα κτιστεί το κλίμα,μην περιμένουμε ξαφνικά να έχουμε 30 άτομα !!! Θέληση να υπάρχει κέφι και όρεξη...Μετά το Πάσχα θα γίνει συνάντηση Σε Αθήνα ή Πειραιά.