έγραψε:Μπορώ να σου δώσω και μερικά λινκς εάν θέλεις να δοκιμάσεις την έκδοση για σχολεία που βγάλανε .
Ευχαρίστως...
Τα κείμενα που θα τα γράφω?(αν εγκριθούν)
Επειδή είδα ότι είναι σε pdf και δεν έχω καναφτιάξει pdf
έγραψε:Μπορώ να σου δώσω και μερικά λινκς εάν θέλεις να δοκιμάσεις την έκδοση για σχολεία που βγάλανε .
griper έγραψε:Τα κείμενα που θα τα γράφω?(αν εγκριθούν)
Επειδή είδα ότι είναι σε pdf και δεν έχω καναφτιάξει pdf
έγραψε:Θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες προς τους συντάκτες. Προς το παρόν και μέχρι τις 15 Νοεμβρίου απλά δηλώνουμε θέμα οι ήδη υπάρχοντες συντάκτες και δηλώνουν ενδιαφέρον για συμμετοχή τα νέα μέλη που θέλουν να συμμετέχουν.
griper έγραψε:έγραψε:Θα δοθούν αναλυτικές οδηγίες προς τους συντάκτες. Προς το παρόν και μέχρι τις 15 Νοεμβρίου απλά δηλώνουμε θέμα οι ήδη υπάρχοντες συντάκτες και δηλώνουν ενδιαφέρον για συμμετοχή τα νέα μέλη που θέλουν να συμμετέχουν.
Νόμιζα ότι θα έπρεπε να δηλώσω και συγκεκριμένα θέματα έως τις 15 Νοεμβρίου. Αρκεί που δήλωσα ενδιαφέρον σ'αυτό εδώ post ή χρειάζεται να το δηλώσω και αλλού?
ilpara έγραψε:Αρχικές Ιδέες για Ελεύθερο Άρθρο και ΣυνέντευξηΣκεφτόμουνα το εξής θέμα: "Πως μπορώ να προσφέρω στην κοινότητα: ι) βοήθεια νέων χρηστών ιι) συμμετοχή σε μεταφράσεις ιιι) διαδικασία bug-reporting σε launchpad ιν) στήσιμο εκδηλώσεων και ενέργειες διάδοσης.". Αναγνωστικο κοινό οι νέοι-άπειροι χρήστες. Σκοπός η δραστηριοποίηση τους στην κοινότητα. Βεβαίως αν δω ότι λόγω όγκου δεν βγαίνει σε ένα άρθρο ίσως το σπάσω σε 2 τμήματα για δημοσίευση στα τεύχη 2 (τα ι και ιι) και 3 (τα ιιι και ιν).
Ρόλος Μέλος Σελίδα 8 - Ελεύθερο Άρθρο A (σχόλια-σκέψεις) ilpara Σελίδα 9 - Ελεύθερο Άρθρο B (σχόλια-σκέψεις) ilpara
Όποιος θέλει να συμμετάσχει σε κάποιο/α κομμάτια από τα ι , ιι, ιιι, ιν που προανέφερα ας επικοινωνήσει μαζί μου ή ας ποστάρει εδώ.Σκεφτόμουνα συνέντευξη με κάποιον από τα μέλη του φόρουμ που έχει σημαντική προσφορά σε βοήθεια προς νέους χρήστες. Σκοπός η συνέντευξη να λειτουργήσει ως πρότυπο προς τους αναγνώστες προκειμένου να δραστηριοποιηθούν περισσότεροι στην παροχή βοήθειας που είναι κομβικής σημασίας για την κοινότητα μας.
Ρόλος Μέλος Σελίδα 12 - Συνέντευξη Α ilpara Σελίδα 13 - Συνέντευξη Β ilpara
Όποιος θέλει να συμμετάσχει στη διαμόρφωση των ερωτήσεων της συνέντευξης, ή όποιος έχει να προτείνει εναλλακτική συνέντευξη, ας επικοινωνήσει μαζί μου ή ας ποστάρει εδώ.
Μετά τις 15 Νοέ.'08 θα αποφασιστεί ποιοι θα συμμετάσχουν και ποια θα είναι τα τελικά θέματα άρθρου και συνέντευξης.
krap έγραψε:...Στα πλαίσια λοιπόν της κυκλοφορίας του σκεπτόμουν, εφόσον σαν ενδιαφέρει, να δημοσιευθεί ένα review της εκδήλωσης στο επόμενο τεύχος πιο πολύ ώστε να παρακινηθούν και άλλοι φορείς στων οποίων τα χέρια ενδεχομένως να πέσει το έντυπό σας και να προσπαθήσουν να διοργανώσουν κάτι παρόμοιο....