kalakuentin έγραψε:@Antithesis: Κάτσε ρε αρχηγέ που πας?Να το συζητήσουμε το θέμα! Ειδικά στα Νέα το ζήτημα είναι να αποφασίσουμε το θέμα! Είναι ψάξιμο πιο πολύ και λιγότερο έντονο γράψιμο. Μην τρελαίνεσαι! Ιδέες λέω. Ίσως και τίποτα να μην υλοποιηθεί από αυτές και τελικά να είναι τελείως διαφορετική η θεματολογία! Δεν έγραψα κανά απίστευτο σόφισμα!
(Προφανώς ντάξει αν δεν σου αρέσει το θέμα καλύτερα να πας σε κάτι που σε γεμίζει περισσότερο και θα μπορέσεις να αποδόσεις και καλύτερα. Δεν είχα σκοπό να αποθαρρύνω κάποιον! (και ειδικά εσένα τον άμεσο συνεργάτη μου σε αυτό -τη δεδομένη στιγμή- ) )
Απλώς από την προηγούμενη δημοσίευσή σου φάνηκε ότι παρακολουθείς τις εξελίξεις και έχεις σφαιρικότερη αντίληψη από μένα που περιστασιακά θα κοιτάξω μία δυο σελίδες. Αυτό, σε συνδυασμό με το μέτριο προς χαμηλό επίπεδο γνώσης μου πιθανότατα δε θα μου επιτρέψουν να κρίνω τι είναι άξιο δημοσίευσης και τι όχι και η κρίση αυτή είναι ζωτικής σημασίας στη στήλη των νέων, που οπωσδήποτε πρέπει να δώσει κάτι παραπάνω από μία ξερή αναφορά των ειδήσεων που ο καθένας μπορεί να τις διαβάσει την ημέρα της δημοσίευσής τους. Και προς θεού δε με αποθάρρυνες, απλώς ήσουν η αφορμή για να καταλάβω ότι τελικά η στήλη αυτή έχει περισσότερες προκλήσεις και απαιτήσεις από όσο υπέθεσα αρχικά.

Υ.Γ. Είμαι κοπέλα