Ψηφοφορία Κάθετης ή Οριζόντιας διάταξης Περιοδικού

...το ηλεκτρονικό περιοδικό της ελληνικής κοινότητας ubuntu-gr

Συντονιστές: Geochr, adem1

Οριζόντια ή Κάθετη διάταξη του Περιοδικού Ubuntistas;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 19 Δεκ 2008, 11:52

Κάθετη διάταξη (όπως τώρα)
14
38%
Οριζόντια διάταξη (όπως το Full Cicle Magazine)
23
62%

Σύνολο ψήφων : 37

Re: Ψηφοφορία Κάθετης ή Οριζόντιας διάταξης Περιοδικού

Δημοσίευσηαπό dpol » 12 Δεκ 2008, 18:19

nikosal έγραψε:Think green? Είναι καλύτερο για το περιβάλλον από άποψη ενέργειας και φυσικών πόρων να διαβάζεις στην οθόνη από ό,τι στο χαρτί; Δεν είμαι σίγουρος.

Kοίτα, αν το διαβάσεις στην οθόνη τότε ο υπολογιστής μόνο καταναλώνει χ ποσό ενέργειας όσο παραμένει ανοικτός.

Η εκτύπωση έχει, χ ενέργεια του υπολογιστή + χ ενέργεια του εκτυπωτή + μελάνι εκτυπωτή + χαρτί για την εκτύπωση + ενέργεια για την ανακύκλωση του χαρτιού αργότερα.

Ίσως να είναι καλύτερο το πρώτο λοιπόν.

Προσωπικά προτιμώ την κάθετη διάταξη.
Για όσους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ wide screens (παλαιά φορητά, netbooks) τώρα ΠΩΣ θα φαίνεται η οριζόντια διάταξη ;;;;
Θα χρειάζεται horizontal scroll ;;;;;;;
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Χαμηλoμεσαίο / Προγραμματισμός: Ναι / Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό (σε αναζήτηση/δοκιμές)
Abit IP35Pro-C2D-4Gb ram-Nvidia 8800GT-250Gb hdd
dpol
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό koukouvaou » 13 Δεκ 2008, 22:07

Ψηφισα οριζοντια λογο wide screen.Eιμαι κατα των εκτυπωσεων,τα usb stick ειναι φιλικοτερα στο περιβαλλον.Προς ilpara και giannis21:Η τουαλετα,ο καναπες και κυριος το κρεβατι ειναι για αλλες δουλειες :lol: :lol: :lol: :lol: .Η τελικη αποφαση ομως πρεπει να ειναι του bullgr που του βγενει και η πιστη να το φτιαξει.Οσο για το χρωμα ασπρομαυρο για να ειναι ευκολη η κοκκινοασπρη εκδοχη :lol: :lol: :lol:.
Spoiler: show
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: Κατι εχω μαθει.../ Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά
Λειτουργικό ubuntu 9.10 32bit
Η/Υ&Μοντέλο: intel E5200/ μνημη: 2 gb/ Καρτα γραφων: Intel 3100/ Οθόνη & Ανάλυση:asus 19" wide/camera cyper snipa
# 28271

Ελεύθερο λογισμικό για Ελεύθερους ανθρώπους.
pirateparty.gr
Άβαταρ μέλους
koukouvaou
seniorTUX
seniorTUX

IRC: koukouvaou
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό logari81 » 13 Δεκ 2008, 22:59

panas έγραψε:....
Και μια διευκρινηση, εδω χρειαζετε να κανεις εγγραφη, θα περιμενες καποιος να κανει εγγραφη μονο και μονον για να ψηφισει;
Αν οχι τοτε την ψηφοφορια θα μπορουσατε να την κανετε στο κεντρικο σιτε με μονη προυποθεση την χρηση εμαηλ επιβεβαιωσης ψηφου, openid κλπ

ναι συζητήθηκε αυτο που λες, δυστυχώς η ιδεα επεσε πολύ αργα. Εχεις δικιο αλλα απο τους κοντα 1500 ηδη εγγεγραμένους θα μπορουσαν να ειχαν ψηφίσει πολύ περισσοτεροι. Τελως παντων την επομενη φορα θα το κανουμε καλύτερα, απο τα λάθη μαθαινουμε.
http://opensourceecology.org/

Λειτουργικό: Ubuntu 10.04 lucid 64-bitΠροδιαγραφές: 4x Intel Core i5 CPU M 450 2.40GHz ‖ RAM 3696 MiB ‖ Lenovo KL3 - LENOVO IdeaPad Y560
Κάρτα γραφικών: ATI Device [1002:68c0]Ασύρματο: wlan0: Atheros Inc. AR928X Wireless Network Adapter (PCI-Express) [168c:002a] (rev 01)
logari81
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό gourgi » 14 Δεκ 2008, 15:00

και εγώ ψήφισα οριζόντια διάταξη αλλά όντως αυτοί που ψήφισαν είναι λίγοι.
περίμενα παραπάνω συμμετοχή.
Για τόση λίγη διαφορά αν ήμουν στην θέση του bullgr δεν θα έκανα το κόπο να αλλάξω την διάταξη.
μάλλον το θέμα δεν είναι και τόσο σημαντικό για τους περισσότερους τελικά :roll:
Όσο ζω ... μαθαίνω!
Desktop:stable9.04 i386|testing9.10 i386|Opteron Amd64 1.8GHz|RAM 2GB|Nvidia 6600GT|Msi K8N Platinum|Live! 24bit 5.1|Pixelview Playtv Pro BT878+rev.9d
Asus EEE 1000h9.04 i386|N270|RAM 2GB|945GME|RT2860|82801G
Oδηγίες προς νεοεισερχόμενους σε forum ή linux
Άβαταρ μέλους
gourgi
seniorTUX
seniorTUX

IRC: gourgi
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό giormatsis » 14 Δεκ 2008, 15:06

Οριζόντια παιδιά μην κάνετε την ζωή σας δύσκολη ποιός θα τυπώσει ? αυτός που θα τυπώσει από υπολογιστή σημαίνει οτι το χρειάζεται οπότε θα μπεί στην διαδικασία να το επεξεργαστεί οι περισότεροι διαβάζουν από οθόνη .
"Any society that would give up a little liberty to gain a little security will deserve neither and lose both."
Επίπεδο Γνώσεων: Linux: /Μέτριο / Προγραμματισμός: Όχι/ Αγγλικά: Καλά/
Compaq nc6120 512 Ram Ubuntu 10.4
Άβαταρ μέλους
giormatsis
dudeTUX
dudeTUX

IRC: giormatsis
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό griper » 14 Δεκ 2008, 23:19

Δεν νομίζω ότι πολλοί θα μπουν στον κόπο(και στα έξοδα, έστω κι αν δεν είναι πολύ μεγάλα) να τυπώσουν το περιοδικό. Συμφωνώ στην οριζόντια διάταξη :)
Άβαταρ μέλους
griper
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό takis_rs » 14 Δεκ 2008, 23:55

οριζόντια και απο εμένα. :D
takis_rs
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 15 Δεκ 2008, 11:23

Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... Να είστε σίγουροι γι' αυτό... Και ειδικά μερικοί οι οποίοι βλέπουν "φαντάσματα" σχετικά με παλιές ψηφοφορίες.

Επίσης, για να σχηματίσεις μια άποψη για το τί διάταξη προτιμούν οι αναγνώστες του περιοδικού, δεν χρειάζεται να ψηφίσουν και οι 2500 περίπου που έχουν κάνει λήψη το περιοδικό... Όπως και στις βουλευτικές εκλογές, τα exit pols γίνονται σε έναν συγκεκριμένο αριθμό ψηφοφόρων (και με πολύ μεγάλη επιτυχία) ... Δεν γίνονται και στους 11.000.000 Έλληνες!!! :lol:

Άρα η ψηφοφορία εδώ στο forum αρκεί για να σχηματίσω μια ξεκάθαρη εικόνα για το τί διάταξη προτιμούν οι αναγνώστες... Ακόμα και οι τωρινοί ψήφοι είναι αρκετοί... Μπορεί οι 37 έως τώρα ψήφοι να φαίνονται λίγοι, αλλά το ποσοστό των δύο επιλογών (κάθετη 37%, οριζόντια 62%) τα λέει όλα...

Τέλος, θέλω να παρακαλέσω να σεβαστείτε τη ψηφοφορία... Μην κάνετε σχόλια πέρα από την επιλογή σας. Μην θέτετε υπό αμφισβήτηση την ψηφοφορία για κανέναν λόγο... Απλώς ψηφίστε. Είτε με σχόλιο για την επιλογή σας είτε χωρίς σχόλιο.

Σεβαστείτε τη διάθεση που έχω οι αποφάσεις να είναι κοινοτικές-συλλογικές και όχι προσωπικές... Γιατί εγώ έχω το καρπούζι, εγώ έχω και το μαχαίρι. Θα μπορούσα να κάνω το περιοδικό ότι διάταξη θέλω εγώ, αδιαφορώντας για τους μεν (κάθετη διάταξη) ή τους δεν (οριζόντια διάταξη). Αλλά τότε τι σόι κοινότητα θα ήμασταν... :mrgreen:

Έτσι, όπως σέβομαι εγώ την κοινότητα, έτσι θέλω να σεβαστείτε και εσείς τη ψηφοφορία και να δείξετε τη πρέπουσα συμπεριφορά... Να λείπουν τα περιττά σχόλια περί λίγων ψήφων και παλαιών ψηφοφοριών...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό g00fy » 15 Δεκ 2008, 11:39

dpol έγραψε:
nikosal έγραψε:
Για όσους ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ wide screens (παλαιά φορητά, netbooks) τώρα ΠΩΣ θα φαίνεται η οριζόντια διάταξη ;;;;
Θα χρειάζεται horizontal scroll ;;;;;;;

To Full Circle Magazine στο Toshiba μου με 14,1" οθόνη διαβάζεται ευχάριστα, χωρίς scrolling.

Think Green, για άλλη μια φορά φίλοι μου. :mrgreen:
Η/Υ: Intel Pentium DualCore / 2GB RAM / nVidia Geforce 8400GS / Ubuntu 10.04 64bit
Η/Υ: Toshiba Tecra R10-10S / Ubuntu 9.10 64bit

motd: May the source be with you!
g00fy@ubuntu-gr.org:~$ cat /etc/γνώσεις.conf
Linux:kuru (όχι guru) / Προγραμματισμός:Ναί / Αγγλικά:Καλά
Άβαταρ μέλους
g00fy
seniorTUX
seniorTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 22 Δεκ 2008, 11:48

Η ψηφοφορία έληξε και σύμφωνα με το αποτέλεσμα το 2ο τεύχος Ubuntistas θα έχει οριζόντια διάταξη.... Ευχαριστώ σε όσους ψήφισαν...
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Προηγούμενη

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Περιοδικό Ubuntistas