Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω ότι θα κάνω
ΟΤΙ ΒΓΑΛΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ... Να είστε σίγουροι γι' αυτό... Και ειδικά μερικοί οι οποίοι βλέπουν "φαντάσματα" σχετικά με παλιές ψηφοφορίες.
Επίσης, για να σχηματίσεις μια άποψη για το τί διάταξη προτιμούν οι αναγνώστες του περιοδικού, δεν χρειάζεται να ψηφίσουν και οι 2500 περίπου που έχουν κάνει λήψη το περιοδικό... Όπως και στις βουλευτικές εκλογές, τα exit pols γίνονται σε έναν συγκεκριμένο αριθμό ψηφοφόρων (και με πολύ μεγάλη επιτυχία) ... Δεν γίνονται και στους 11.000.000 Έλληνες!!!

Άρα η ψηφοφορία εδώ στο forum αρκεί για να σχηματίσω μια ξεκάθαρη εικόνα για το τί διάταξη προτιμούν οι αναγνώστες... Ακόμα και οι τωρινοί ψήφοι είναι αρκετοί... Μπορεί οι 37 έως τώρα ψήφοι να φαίνονται λίγοι, αλλά το ποσοστό των δύο επιλογών (κάθετη 37%, οριζόντια 62%) τα λέει όλα...
Τέλος, θέλω να παρακαλέσω να σεβαστείτε τη ψηφοφορία... Μην κάνετε σχόλια πέρα από την επιλογή σας. Μην θέτετε υπό αμφισβήτηση την ψηφοφορία για κανέναν λόγο... Απλώς ψηφίστε. Είτε με σχόλιο για την επιλογή σας είτε χωρίς σχόλιο.
Σεβαστείτε τη διάθεση που έχω οι αποφάσεις να είναι κοινοτικές-συλλογικές και όχι προσωπικές... Γιατί εγώ έχω το καρπούζι, εγώ έχω και το μαχαίρι. Θα μπορούσα να κάνω το περιοδικό ότι διάταξη θέλω εγώ, αδιαφορώντας για τους μεν (κάθετη διάταξη) ή τους δεν (οριζόντια διάταξη). Αλλά τότε τι σόι κοινότητα θα ήμασταν...
Έτσι, όπως σέβομαι εγώ την κοινότητα, έτσι θέλω να σεβαστείτε και εσείς τη ψηφοφορία και να δείξετε τη πρέπουσα συμπεριφορά... Να λείπουν τα περιττά σχόλια περί λίγων ψήφων και παλαιών ψηφοφοριών...