Ψηφοφορία Ονομασίας Περιοδικού [Ακυρώνεται]

...το ηλεκτρονικό περιοδικό της ελληνικής κοινότητας ubuntu-gr

Συντονιστές: Geochr, adem1

Ποια Ονομασία προτιμάτε για το περιοδικό μας;

Το δημοψήφισμα λήγει στις 17 Αύγ 2008, 10:48

Ubuntistas
6
14%
Ubunteros
8
19%
Ubunditos
1
2%
Ubanditos
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ubuntaki
6
14%
Helluntu
13
31%
Ubellas
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Ubuntellas
3
7%
Έλληνες Ubunteros
2
5%
Greekuntu Society
3
7%

Σύνολο ψήφων : 42

Re: Ψηφοφορία Ονομασίας Περιοδικού

Δημοσίευσηαπό ftso » 22 Ιούλ 2008, 11:39

Ούτε εμένα μου αρέσει τόσο το όνομα που πρότεινα, αλλά μου αρέσει περισσότερο απο το Greek Circle.

Το Full Circle όπως δείχνει το logo του περιλαμβάνει όλες τις ubuntu διανομές.
Το logo του ubuntu είναι ένα "Circle of friends" .Τώρα "Greek Circle of Ubuntu friends" είναι σωστότερο αλλά μεγάλο.Γιαυτό και πρότεινα "Greek Circle of friends" με κάποιο greek ubuntu logo δίπλα του.
Το "Greek Circle" όμως τι εννοεί?

BTW όποιος έχει να πει κάτι ας το πεί για να πάμε το μεσημέρι για νέο voting...
Άβαταρ μέλους
ftso
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

IRC: ftso
Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 22 Ιούλ 2008, 12:06

Δηλαδή να κάνω νέα ψηφοφορία βγάζοντας αυτά που έχουν 0 ψήφους και να προσθέσω τις νέες προτάσεις;
Να κλειδώσω τη τρέχουσα και να ανοίξω τη νέα;
Συμφωνείτε; Για πόσες μέρες να είναι;
ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙΣ, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΗΚΩΘΕΙΣ... HASTA SIEMPRE...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό vista killer » 22 Ιούλ 2008, 12:41

Εγώ λέω να την αφήσουμε όπως είναι.Ηδη έχουν ψηφίσει 25 άτομα και θα ήταν λάθος να αλλάξουμε η να ακυρώσουμε την ψηφοφορία στο μέσο της διαδικασία. Η νέες προτάσεις πάντα θα υπάρχουν αλλά θα έπρεπε να είχαν γίνει γνωστές τότε που υπήρχε και το ανάλογο νήμα.
Άβαταρ μέλους
vista killer
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 22 Ιούλ 2008, 13:42

vista killer έγραψε:Εγώ λέω να την αφήσουμε όπως είναι.Ηδη έχουν ψηφίσει 25 άτομα και θα ήταν λάθος να αλλάξουμε η να ακυρώσουμε την ψηφοφορία στο μέσο της διαδικασία. Η νέες προτάσεις πάντα θα υπάρχουν αλλά θα έπρεπε να είχαν γίνει γνωστές τότε που υπήρχε και το ανάλογο νήμα.

Έχεις δίκιο... Το post της επιλογής ονόματος το έκανα στις 13 Ιουλίου και η ψηφοφορία άνοιξε στις 18 Ιουλίου. Δηλαδή 5-6 μέρες για να γίνουν οι διάφορες προτάσεις ήταν αρκετός χρόνος.
Και παρ' όλα αυτά θα ήμουν και πάλι διατεθειμένος να ξανακάναμε κι άλλη ψηφοφορία. Αλλά από τη στιγμή που υπάρχουν διαφωνίες, η επιλογή του ονόματος θα γίνει με ότι βγάλει αυτή η ψηφοφορία.

Οπότε ψηφίστε όσοι δεν ψηφίσατε και μην κάνετε άλλες προτάσεις...
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό plicatilis » 22 Ιούλ 2008, 13:49

ρε παιδιά και Ubuntu-gr magazine να το λέγανε πάλι καλά θα ήταν!

ftso θες άλλα? Greek Circle magazine, Greek Ubuntu Circle magazine....χεχεχεχε :lol: και προφανώς και το σκέτο Greek Circle magazine υποδηλώνει την ελληνική προσπάθεια που εμπνεύστηκε από το fullcircle magazine...

αν λιβανίζουμε τόσες μέρες για το name για τα θέματα τι θα γίνεται κάθε φορά?

Edit:

τώρα είδα το παραπάνω post! η ψηφοφορία λήγει στις 17 Αυγούστου... δεν είναι αργά?
plicatilis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 22 Ιούλ 2008, 14:22

Mια συμβουλή για μελλοντικές ψηφοφορίες (δε μου αρεσουν τα γραφεικρατικά, αλλά τι να κάνω):
1. Να υπάρχει μια προθεσμία για τις υποψηφιότητες (μια βδομάδα για παράδειγμα).
2. Ψηφοφορία.

Φαντάζομαι λύνει όλα τα προβλήματα που είχαμε με αυτη. Πρώτη φορά είναι και μαθαίνουμε, στην επόμενη θα ξέρουμε.
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό bullgr » 23 Ιούλ 2008, 10:32

plicatilis έγραψε:τώρα είδα το παραπάνω post! η ψηφοφορία λήγει στις 17 Αυγούστου... δεν είναι αργά?

Ούτως ή άλλως τον Αύγουστο οι περισσότεροι θα είναι φευγάτοι, το ίδιο και εγώ... :mrgreen: Οπότε μην περιμένετε εξελίξεις με το θέμα του περιοδικού μέσα στον Αύγουστο. Γι' αυτό και έδωσα τόσες μέρες προθεσμία στη ψηφοφορία για να έχουν όλοι την δυνατότητα να ψηφίσουν. Και επίσης να μην είστε ανυπόμονοι. Η δημιουργία ενός περιοδικού και ειδικά το πρώτο τεύχος θέλει προσοχή, καλή μελέτη και όχι βιασύνες. Τα επόμενα βήματα (βλέπετε το post μου εδώ: viewtopic.php?f=2&t=553&p=4805#p4805) θα γίνουν από αρχές Σεπτεμβρίου.

Dimitris έγραψε:Mια συμβουλή για μελλοντικές ψηφοφορίες (δε μου αρεσουν τα γραφεικρατικά, αλλά τι να κάνω):
1. Να υπάρχει μια προθεσμία για τις υποψηφιότητες (μια βδομάδα για παράδειγμα).
2. Ψηφοφορία.

Φαντάζομαι λύνει όλα τα προβλήματα που είχαμε με αυτη. Πρώτη φορά είναι και μαθαίνουμε, στην επόμενη θα ξέρουμε.

Όπως έγραψα και πιο πάνω υπήρχαν 5-6 μέρες για να κάνει ο καθένας τις προτάσεις του. Και όταν είδα ότι υπήρχε στασιμότητα τότε δημιούργησα την ψηφοφορία. Και ξαφνικά μετά τη δημιουργία της ψηφοφορίας μερικοί άρχισαν να προτείνουν ονόματα μέσα στη ψηφοφορία. Στην θέση μου τι θα φτιάχνατε; Παρ' όλα αυτά πρότεινα να κάνουμε και μια δεύτερη ψηφοφορία αλλά υπήρξαν αντιδράσεις. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.

Και για να μην εξελιχθεί σε σήριαλ η ονομασία του περιοδικού και μετά από τις αντιδράσεις των υπολοίπων αποφασίστηκε να επιλεγεί το όνομα σύμφωνα με αυτό που θα βγάλει η ψηφοφορία. Λυπάμαι αν κάποιοι θα μείνουν δυσαρεστημένοι αλλά δεν γίνεται αλλιώς όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.
Άβαταρ μέλους
bullgr
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό Dimitris » 23 Ιούλ 2008, 10:42

bullgr έγραψε:
Και για να μην εξελιχθεί σε σήριαλ η ονομασία του περιοδικού και μετά από τις αντιδράσεις των υπολοίπων αποφασίστηκε να επιλεγεί το όνομα σύμφωνα με αυτό που θα βγάλει η ψηφοφορία. Λυπάμαι αν κάποιοι θα μείνουν δυσαρεστημένοι αλλά δεν γίνεται αλλιώς όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.

Πολύ σωστά έπραξες. Δεν είπα το αντίθετο, απλώς όταν υποστηριξα κι εγώ το άλλο όνομα δε σκέφτηκα τις συνέπειες. Από τη στιγμή που έχουμε ψηφοφορία, πρέπει να μείνουμε στα αποτελέσματά της. Όσο δυσαρεστημένοι κι αν είμαστε, αλλιώς δε θα μπορέσουμε ποτέ να πάρουμε μια αποφαση. Αλλωστε είναι αρκετά δύσκολο να συντονιστούν ατομα μέσω ενός forum.

Όσο για τον Αυγουστό, κι εγω θα απουσιαζω μεχρι 10.
Άβαταρ μέλους
Dimitris
saintTUX
saintTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό plicatilis » 23 Ιούλ 2008, 11:21

bullgr δεν βιάζομαι να τελειώνει το πρώτο τεύχος! βιάζομαι να αρχίσει! είναι διαφορετικό ;)

ναι ήταν λάθος να προτείνω και άλλα κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας αλλά τουλάχιστον ενδιαφέρθηκα, όχι όπως μερικοί που μόνο κρίνανε προτάσεις άλλον (εννοώ με εμπάθεια όχι μέσω της ψηφοφορίας), αλλά δεν ασχολήθηκαν να κάνουν μια δική τους πρόταση

sorry κιόλας αλλά περισσότερο κρητική είδα παρά προτάσεις!!

φιλικά πάντα
plicatilis
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Δημοσίευσηαπό simosx » 23 Ιούλ 2008, 12:49

Κάποια πράγματα που είναι καλό να γίνουν είναι
α. να οριστικοποιήσουμε το αποτέλεσμα της ονομασίας του περιοδικού. Π.χ. το άτομο που έκανε την ψηφοφορία μπορεί να πάρει τις πληροφορίες που υπάρχουν ήδη (αποτέλεσμα ψηφοφορίας, συζήτηση), και να ανακοινώσει το όνομα του περιοδικού. Έτσι, κλείνουμε τη συζήτηση αυτή.

β. Το άτομο/άτομα που έλαβαν την πρωτοβουλία με τον επιθυμητό πίνακα περιεχομένων του περιοδικού, ξεκινούν νέα συζήτηση για τη συλλογή των άρθρών. Οι υπόλοιποι ακολουθούμε.
προσωπικό ιστολόγιο ϗ πλανήτης Ubuntu-gr
Συμβάλετε και εσείς στο ελληνικό βιβλίο Ubuntu!
1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Πολύ καλό ┃ Αγγλικών: Πολύ καλό
2 Ubuntu 13.10 saucy 3.11.0-031100rc1-generic 64bit (el_GR.UTF-8, Unity ubuntu)
3 AMD E-450 APU with Radeon HD Graphics ‖ RAM 3555 MiB ‖ Sony Corporation VAIO
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6320] [1002:9806] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8151 v2.0 Gigabit Ethernet [1969:1083] (rev c0) ⋮ wlan0: Atheros Inc. AR9285 [168c:002b] (rev 01)
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας υπογραφή (παραπάνω κείμενο) αυτόματα με κλικ εδώ!
simosx
Επίτιμο μέλος
Επίτιμο μέλος

Launchpad: simosx
IRC: simosx
Εκτύπωση

ΠροηγούμενηΕπόμενο

Επιστροφή στο Περιοδικό Ubuntistas