plicatilis έγραψε:τώρα είδα το παραπάνω post! η ψηφοφορία λήγει στις 17 Αυγούστου... δεν είναι αργά?
Ούτως ή άλλως τον Αύγουστο οι περισσότεροι θα είναι φευγάτοι, το ίδιο και εγώ...

Οπότε μην περιμένετε εξελίξεις με το θέμα του περιοδικού μέσα στον Αύγουστο. Γι' αυτό και έδωσα τόσες μέρες προθεσμία στη ψηφοφορία για να έχουν όλοι την δυνατότητα να ψηφίσουν. Και επίσης να μην είστε ανυπόμονοι. Η δημιουργία ενός περιοδικού και ειδικά το πρώτο τεύχος θέλει προσοχή, καλή μελέτη και όχι βιασύνες. Τα επόμενα βήματα (βλέπετε το post μου εδώ:
viewtopic.php?f=2&t=553&p=4805#p4805) θα γίνουν από αρχές Σεπτεμβρίου.
Dimitris έγραψε:Mια συμβουλή για μελλοντικές ψηφοφορίες (δε μου αρεσουν τα γραφεικρατικά, αλλά τι να κάνω):
1. Να υπάρχει μια προθεσμία για τις υποψηφιότητες (μια βδομάδα για παράδειγμα).
2. Ψηφοφορία.
Φαντάζομαι λύνει όλα τα προβλήματα που είχαμε με αυτη. Πρώτη φορά είναι και μαθαίνουμε, στην επόμενη θα ξέρουμε.
Όπως έγραψα και πιο πάνω υπήρχαν 5-6 μέρες για να κάνει ο καθένας τις προτάσεις του. Και όταν είδα ότι υπήρχε στασιμότητα τότε δημιούργησα την ψηφοφορία. Και ξαφνικά μετά τη δημιουργία της ψηφοφορίας μερικοί άρχισαν να προτείνουν ονόματα μέσα στη ψηφοφορία. Στην θέση μου τι θα φτιάχνατε; Παρ' όλα αυτά πρότεινα να κάνουμε και μια δεύτερη ψηφοφορία αλλά υπήρξαν αντιδράσεις. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούν όλοι να μείνουν ικανοποιημένοι.
Και για να μην εξελιχθεί σε σήριαλ η ονομασία του περιοδικού και μετά από τις αντιδράσεις των υπολοίπων αποφασίστηκε να επιλεγεί το όνομα σύμφωνα με αυτό που θα βγάλει η ψηφοφορία. Λυπάμαι αν κάποιοι θα μείνουν δυσαρεστημένοι αλλά δεν γίνεται αλλιώς όταν υπάρχουν διαφορετικές απόψεις.