ilpara έγραψε:Mokou έγραψε:Γειά σας φίλοι και δημιουργοί του περιοδικού,χρησιμοποιώ γενικά το linux για λίγο καιρό,ξεκίνησα με την 8.04 έκδοση και πήγα τώρα στην 8.10 .Προσωπικά θα ήθελα να είχε το περιοδικό θέματα για άτομα σαν και μένα τους πρωτάρηδες,δλδ βασικά θέματα πχ το πρόγραμμα wine είναι αυτό και κάνει αυτό,σε κάθε τεύχος να έχει 2-3 τέτοια θεματάκια.Θα με βοηθούσε να καταλάβω καλύτερα τα πράγματα.Ζητώ συγνώμη αν έχει ξαναγραφτεί.Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Χμμμ, έχεις δίκιο ... και ένα άρθρο "βασικές εφαρμογές για βασικές δουλειές" ή "αντιστοιχία εφαρμογών από windows σε linux" (και πολλά άλλα) θα ήταν χρήσιμα για τον πρωτάρη. Θα το δούμε στο 3ο τεύχος γιατί η ύλη του 2ου έχει κλείσει. Σε ευχαριστούμε πάντως που μπήκες στον κόπο να μας πεις την άποψη σου, μας είναι πολύ χρήσιμη
Δεν κάνει τίποτα.Εγώ το βλέπω από την μεριά του ότι βοηθόντας το φόρουμ βοηθάω τον ευατό μου γιατί εσείς οι "ειδικοί" ποια στα linux δεν μπορείτε συνέχεια να λέτε σε άτομα σαν και μένα τι είναι το ένα και τι είναι το άλλο.Εγώ ευχαριστώ που με ακούτε και που με έχετε στα υπόψιν σας.