Εντάξει για να πουμε και την αλήθεια bullgr λιγότερος χρόνος δόθηκε στην ανεύρεση ορθού ονόματος από ότι για την ψηφοφορία...
από την άλλη αυθαίρετα έκανες την ψηφοφορία οπότε και πάλι μπορούν να στην πουν!
οι προτάσεις μου όπως είχα πει ήταν ότι μου είχε έρθει στο μυαλό στα πεταχτά και τις έγραψα (δεν με ρώτησε κανείς αν ήθελαν να μπούνε στην ψηφοφορία) μπας και προτείνει κανένας άλλος τπτ καλύτερο και για να αρχίσουμε λίγο να ξεμπερδεύουμε με το θέμα. άλλο που εκτός από 1-2 ακόμα δεν υπήρξαν άλλες προτάσεις οπότε τουλάχιστον θα μπορούσατε να μιλάγατε λίγο καλύτερα και να μην ήσασταν απαξιωτικοί για κάτι που δεν μπήκατε στο κόπο καν να σκεφτείτε και να προτείνετε.(άλλο είναι το "δεν μου αρέσει", άλλο είναι το "πολύ χάλια και θα το φάω στη μάπα" άλλο είναι "έχω μια άλλη πρόταση" μη τα μπερδεύετε! το πρώτο και το τρίτο τα δέχομαι το δεύτερο το λιγότερο είναι καραγκιοζιλίκι. πως μπορείτε να θεωρείστε μέλος κοινότητας και να μιλάτε με τέτοιο τρόπο?)
από μένα έχετε το ελεύθερο να ακυρωθούν όλες μου οι προτάσεις και να κάνετε από την αρχή νέα ψηφοφορία. αν είναι να ακούω μ****** το ένα, μ****** το άλλο και μόνο γκρίνια, προτιμώ να μην υπάρχει η συμμετοχή μου στο vote. Είναι σίγουρο πως δεν γίνεται να είναι όλοι ευχαριστημένοι, αλλά οι δυσαρεστημένοι καλύτερα να αποκτήσουν τρόπους και συμπεριφορά που να ωφελεί την κοινότητα και να μην δημιουργούν εντυπώσεις.
να τονίσω πως και μένα δεν μου αρέσει το Helluntu τους λόγους που το πρότεινα τους είπα, τιμή μου και απρόσμενη χαρά που το επιλέξατε και σας ευχαριστώ.