πολυ μπερδεμα ρε παιδια γιατι ετσι?
το θεμα δεν ειναι το ονομα ,αλλα η χαρη.
αφου το βαρος πεφτει στους ομως σας δε πρεπει να χαλιεστε με τετοια θεματα,φτιαχτε κατι με μερακι και ολα τα αλλα ξεχαστε τα.
kalakouentin έγραψε:Συγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω. Πλάκα ήθελα να σου κάνω σχετικά με την γεγονός ότι αρκετές φορές οι moderators τείνουν να παίρνουν κάποιες "αυταρχικές" αποφάσεις για να διευθετήσουν κάποια θέματα άμεσα. Τέλος. Δεν την δέχτηκες ίσως δεν την διατύπωσα και σωστά. Απολογούμαι για τυχόν αναστάτωση.
Για το IceWeasel νομίζω ότι μπέρδεψες τί θέλω να πω και δεν καταλαβαίνω και τί εννοείς ακριβώς (πού κολλάει το γεγονός ότι έχεις διδακτορικό πχ.) . Ήθελα να υπονοήσω ότι και καλά είναι ψιλό-ανούσιο (στα μάτια μου τουλάχιστον) και ότι πρόκειται για μια απλή μετονομασία χωρίς ουσιαστικό σκοπό "προγραμματιστική" προσφοράς στον τελικό χρήστη αλλά ΟΚ. Το post μου ήταν "λανθασμένο". Δεκτό.
Συγνώμη και πάλι.
noati έγραψε:The_Mentor έγραψε:
Τον δρόμο που έδειξε ο administrator για τον plicatilis τον ακολουθούν όσοι έχουν προβλήματα με το σύνολο.
Ποιο σύνολο και πιο δρομο;
Και αν ειναι οπως τα γραφεις στειλτε και μενα στον ιδιο δρομο.
bullgr έγραψε:
-Παύει η ψηφοφορία και αποφασίζω το περιοδικό να ονομαστεί "Ubuntίστας"
ilpara έγραψε:bullgr έγραψε:
Με την ευκαιρία κάνω παράκληση σε όλους μας πριν γράψουμε κάτι να το σκεφτόμαστε διπλά, και αν πρόκειται να τροφοδοτήσει άγονη αντιπαράθεση ας επιβάλλουμε στον εαυτό μας αυτοσυγκράτηση, ας γράφουμε μόνο ότι συμβάλλει σε καλό κλίμα και εποικοδομητική συνεργασία ή γόνιμη αντιπαράθεση, με ωριμότητα και υπευθυνότητα, βάζοντας στην άκρη το "εγώ" για το καλό του "εμείς", της κοινότητας --ευχαριστώ.