Ευχαριστώ, Apo.

Συντονιστής: Geochr
linuxman έγραψε:Ναι μπορείς , εάν υπάρχει διαθέσιμο πακέτο .deb μπορείς , μερικές από αυτές μπορεί να είναι διαθέσιμες και από την Προσθαφαίρεση προγραμμάτων η και μέσου του Synaptic Package Manager , το μόνο που χρειάζεται να κάνεις ενημέρωση τις γλωσσικής υποστηρίξεις μετά .
apo έγραψε:Μπορώ να εγκαταστήσω στο Ubuntu εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί και εξελληνιστεί για άλλη διανομή; Συγκεκριμένα το ΕΑΙΤΥ έχει αναπτύξει και εξελληνίσει κάποιες εκπ/κές εφαρμογές. Οι εφαρμογές αυτές είναι διαθέσιμες μέσω του KUBUNTU 7.10 σε ένα Live CD. Υπάρχει τρόπος να τις εγκαταστήσω στο Ubuntu 8.04 LTS που χρησιμοποιώ;Δεν θέλω να αλλάξω διανομή.
Ευχαριστώ, Apo.
simosx έγραψε:apo έγραψε:Μπορώ να εγκαταστήσω στο Ubuntu εφαρμογές που έχουν αναπτυχθεί και εξελληνιστεί για άλλη διανομή; Συγκεκριμένα το ΕΑΙΤΥ έχει αναπτύξει και εξελληνίσει κάποιες εκπ/κές εφαρμογές. Οι εφαρμογές αυτές είναι διαθέσιμες μέσω του KUBUNTU 7.10 σε ένα Live CD. Υπάρχει τρόπος να τις εγκαταστήσω στο Ubuntu 8.04 LTS που χρησιμοποιώ;Δεν θέλω να αλλάξω διανομή.
Ευχαριστώ, Apo.
Πιστεύω ότι οι εφαρμογές αυτές έχουν μεταφραστεί από την ελληνική ομάδα KDE, οπότε είναι διαθέσιμες στη διανομή σου, δίχως να χρειαστεί να πάρεις το CD του EAITY.
Δεν γνωρίζω να έχει κάνει το ΕΑΙΤΥ ξεχωριστή μετάφραση εφαρμογών.
Βάζεις την ελληνική υποστήριξη όπως αναφέρθηκε, συνδέεσε στο σύστημα με την ελληνική υποστήριξη, και εγκαθιστάς τα συγκεκριμένα πακέτα από την Προσθαφαίρεση.
alkisg έγραψε:> Το DVD από το ΕΑΙΤΥ γιατί για DVD μιλάμε και οχι cd το έχω ήδη κατεβάσει
Συνάδελφε από πού; Δεν έχω ακούσει για τέτοιο πράγμα...
alkisg έγραψε:Δυστυχώς είμαι Πληροφορικός (ΠΕ19) κι έτσι δεν θεωρούμαι ότι έχω πιστοποιημένες γνώσεις στην Πληροφορική!!!![]()
![]()
ΟΚ, θα τους βρω τους κωδικούς από άλλους συναδέλφους. Αλλά όπως λέει και ο simosx, ειδικά τις εφαρμογές του Live CD δεν νομίζω να τις "ακούμπησαν" καθόλου, τις ίδιες μπορείς να βρεις και από τον package manager. Απλά εγκατέστησε και το language-pack-kde-el από τον Synaptic Package Manager του Ubuntu για να έχουν ελληνικά.