Μιας και δεν μπορεσα να λυσω το προβλημα με το xinerama ειπα να βαλω τους ανοιχτους οδηγους, αλλα μαζι με αυτους μπηκαν και καποια ψιλοπροβληματα - αποριες. Οποτε ζητω για αλλη μια φορα τα φωτα σας.
Πρωτα απολα να σας πω οτι εχω μια TV LG montelo 37lf75 ειναι δηλαδη 37", η οποια εινε συνδεμενη με καλωδιο hdmi το οποιο συνδεετε στην καρτα γραφικων σε μια εξοδο dvi με ανταπτορα για hdmi. Επισης η οθονη του Pc ειναι μια lg montelo w2042s η οποια συνδεετε στην καρτα γραφικων σε μια εξοδο dvi με ανταπτορα για vga.
Και τωρα τα προβληματα.
1. Στο μενου οθονες του κεντρου ελενγχου μου αναγνωριζει την Tv ως Goldstar Company Ltd 32" (στην πραγμαατικοτητα δεν με αποσχολει αυτο το προβλημα και πολυ, απλα το αναφερω μηπως παιζει καποιο ρολο στα παρακατω προβληματα)
2. Το μεγαλητερο μου προβλημα ειναι οτι η Τv δεν δειχνει τα σωστα χρωματα (μου μοιαζουν με Νtsc, χωρις να ειμε απολυτα σιγουρος), και μαλιστα αυτο με τα χρωματα γινετε οταν φορτωθει η επιφανεια εργασιας, στο login τα χρωματα ειναι κανονικα.
3. Η μπαρα με τα εικονιδια στα αριστερα της οθονης, οταν ενεργοποιω την tv μου τα βγαζει στην tv και οχι στην οθονη, ενω ολα τα υπολιπα εικονιδια που εχω στην οθονη παραμενουν εκει.
4. ενα μικροτερο σημασιας προβλημα ειναι το εξης. Η tv μου βρισκετε αριστερα ενω το pc στα δεξια, οταν αλλαζω απο το μενου οθονες τις θεσεις της οθονης του pc και την βαζω δεξια (η προεπιλογη ειναι αριστερα) αυτοματος η tv γινετε η κυρια Επιφανεια εργασιας.
Υ.Γ ξεχασα να αναφερω οτι θελω στην οθονη του pc να δουλευω κανονικα σαν pc ενω στην Τν να προβαλω βιντεο και ταινιες ταυτοχρονα.
τα κυρια προβληματα μου ειναι τα 2 και 3. περιμενω την πολυτιμη βοηθεια σας
ακομη ενα προβλημα που προεκιψε με τους ανοιχτουσ οδηγους ειναι οτι θερμοκρασια της καρτας χτυπαει 70c με επακολουθο να κολαει το pc