Το ξερω οτι παραμενει ο παλιος πυρηνας.
Πως ομως μετα σβηνω τον καινουριο και βαζω ως 1η επιλογη να φορτωνει παλι τον παλιο. Δλδ να μην τον εχει μεσα στο previous linux versions.
madvinegar έγραψε:Το ξερω οτι παραμενει ο παλιος πυρηνας.
Πως ομως μετα σβηνω τον καινουριο και βαζω ως 1η επιλογη να φορτωνει παλι τον παλιο. Δλδ να μην τον εχει μεσα στο previous linux versions.
Learner έγραψε:Κάνεις boot από τον 3.2.0-29 και ανοίγεις τον Synaptic . Εκεί στο search γράφεις linux-image κλικάρεις στο status και μετά installed και αφαιρείς τον 3.5 , το ίδιο κάνεις και για linux-headers.
έγραψε:Μετα την διαφορά που ειδα στο παλιο λαπτοπ, ψιλο-ψηνομαι να βαλω τον τελευταιο kernel και στο λαπτοπ της υπογραφης μου (το καλό). Να το κανω ή να περιμενω για stable release...?
madvinegar έγραψε:Στους προσθετους οδηγους μου εχει πετάξει διάφορες επιλογες προς ενεργοποιηση. Με τον 3.2.0-29 δεν εβγαζε ουτε μια επιλογη.
Καποιες απο τις επιλογες ειναι enabled, καποιες οχι. Μαλιστα, εχει επιλογες για να μπουν οδηγοι για την καρτα γραφικων, και ψιλοτρωγομαι να τους ενεργοποιησω για να δω αν θα δουλεψει με unity3D ο λαπτοπ. (Με τα 11.04 δουλευε).
Να δοκιμασω? Αν κατι παει στραβα μπορω μεσω recovery mode να το επαναφερω...?
madvinegar έγραψε:Τι να ενεργοποιησω και τι οχι...?
madvinegar έγραψε:offtopic
Μετα την διαφορά που ειδα στο παλιο λαπτοπ, ψιλο-ψηνομαι να βαλω τον τελευταιο kernel και στο λαπτοπ της υπογραφης μου (το καλό). Να το κανω ή να περιμενω για stable release...?