panagiotispoyls έγραψε:Καλησπέρα παιδιά,έχω το εξης πρόβλημα απο τότε που εγκατέστησατην 9.04, όταν πάω να δω ένα video πχ στο you tube, όταν το βλέπω στο πλαισιο του ,όλα είναι κανονικά,όταν όμως πατήσω για να το δω full screen τότε πιο πολυ μοιάζει με 'παρουσίαση' παρα με βίντεο, τα βλέπω δηλαδή καρε-καρε κ με αργό ρυθμό(επίσης και ο δείκτης του ποντικοιού έχει καθυστερημένη αντίδραση όταν το κινώ σε full screen video)
Ξέρω πως αυτή η κάρτα που έχω είναι "δυστροπη" αλλα στο 8.10 δεν είχα τέτοιο πρόβλημα.
τι μπορεί να φταίει γνωρίζεται;
τέλος να πω πως ούτε τώρα ούτε στην παλαιοτερη έκδοση είχα 3D acceleration αν κ δεν γταιει αυτό.
ευχαριστώ προκαταβολικά!!
Με την κάρτα που έχεις VGA SiS Mirage 3 μην περιμένεις και πολλά με διάφορα που μπορείς να προσθέσεις στο xorg.conf μπορείς να την φτάσεις σε ένα καλό σημείο άλλα όχι και στα πολλά , βλέπεις κάρτα δεν είναι ότι καλύτερο .
Y.G. Εδώ ισχύ όταν διαλέγουμε μοντέλο και ειδικά το φορητό να διαλέγουμε εταίρα που έχει αποδείξει την αξιοπιστία τις π.χ. Dell or HP , και χωρίς παρεξιγηση δεν είναι ότι καλύτερο το fujitsu siemens που έχεις , άλλα και έτσι που είναι είναι αρκετά καλό .
Οδηγίες προς Νεοεισερχόμενους1 Γνώσεις Linux: Πολύ καλό ┃ Προγραμματισμού: Ικανοποιητικό ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Linux Mint 17.1 Rebecca 3.13.0-37-generic 64bit (el_GR.UTF-8, X-Cinnamon cinnamon)
3 Intel Core i5-2310M CPU @ 2.10GHz ‖ RAM 3866 MiB ‖ Dell Inc. 0D7C51 - Dell Inc. Dell System Vostro 3750
4 Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics [8086:0116] {i915}
5 wlan0: Intel Centrino Wireless-N 1030 [Rainbow Peak] [8086:008a] (rev 34) ⋮ eth0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 06)
http://www.greeklug.gr