Κανόνες Δ. Συζήτησης
Αν έχετε πρόβλημα με την κάρτα γραφικών σας και δεν μπορείτε να μπείτε σε γραφικό περιβάλλον, δοκιμάστε να τρέξετε την παρακάτω εντολή για να ελέγξετε αν το σύστημά σας χρειάζεται πρόσθετους κλειστούς οδηγούς: jockey-text
Για κάρτα τηλεόρασης δώστε τα αποτελέσματα των παρακάτω εντολών : lspci -nn (Για εσωτερικές κάρτες pci) lsusb (Για εξωτερικές κάρτες με σύνδεση usb)
Γεια χαρά σε όλους. Έχω σε ένα υπολογιστή περάσει Xubuntu 8.04 το οποίο τρέχει άψογα.
Πως είναι εφικτό να απενεργοποιήσω τον x-server, ώστε όταν ανοίγω τον υπολογιστή μου να μην τον τρέχει καθόλου. Θα προτιμούσα να με βγάζει στην γραμμή εντολών και αν θελήσω να τον τρέξω εγώ από εκεί.
Ευχαριστώ....
The best things in life are free.... προσωπική ιστοσελίδα┃ Ομάδα Εξελληνισμού KDE Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 9.10 32bit σε Toshiba Satellite A200-23M
The best things in life are free.... προσωπική ιστοσελίδα┃ Ομάδα Εξελληνισμού KDE Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός: Ναι ┃ Αγγλικά: Καλά Λειτουργικό ⇛ Kubuntu 9.10 32bit σε Toshiba Satellite A200-23M