Παρέμεινα ψύχραιμος και τα απεγκατέστησα ξανά, αλλά αυτή τη φορά εγκατέστησα το ubuntu 12.10 32-bit, λέω νεότερη έκδοση θα είναι κάτι θα δουλέψουν καλύτερα... και έτσι έγινε για μία ώρα περίπου. Μετά άρχισαν πάλι τα αναδύονται παράθυρα σχεδόν κάθε δύο λεπτά αλλά υπήρξε και μέρα που εμφανίστηκαν μόνο 3-4 φορές όλη τη μέρα αλλά δυστυχώς υπήρξαν και φορές έξαρσης που αναδύονταν σα τρελά άπειρα παράθυρα συνεχόμενα που έγραφαν "πρόβλημα προγράμματος συστήματος" και "λυπόμαστε το ubuntu 12.10 παρουσίασε εσωτερικό σφάλμα" και στις λεπτομέρειες έλεγε: executablePath /usr/share/apport-gpu-error-intel.py και συνέχιζε να φορτώνει επ' άπειρο, κάποιες φορές έβγαζε και άλλες λεπτομέρειες αλλά έχει να τις εμφανίσει κάνα δύο μέρες και δεν τις θυμάμαι.
Φίλος με συμβούλεψε να ανοίξω ένα τερματικό να να γράψω μεταξύ άλλων την εντολή lspci -v | grep VGA επειδή σε ένα error έλεγε "GPU" (graphics processing unit).
Έβαλα την εντολή lspci -v | grep VGA στο τερματικό και μου έβγαλε το τερματικό: VGA compatible controller: Intel Corporation 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller (rev 09) (prog-if 00 [VGA controller]) Από εκεί και πέρα μου είπε ότι δε ξέρει να με ενημερώσει και μου είπε να απευθυνθώ στο φόρουμ!
Δώστε μου τα φώτα τα σας γιατί έχω απελπιστεί λίγο, καινούριο λάπτοπ με Ubuntu και να μου εμφανίζει τόσο συχνά προβλήματα είναι κρίμα ρε γ*****...Μου θύμισε λες και έχω γουίντος με ιούς...
Ευχαριστώ προκαταβολικά!