Καταρχήν για να μην γίνει μπέρδεμα, στο link που σου έδωσα είναι η 32bit. Εσύ θα βρεις και θα κατεβάσεις τον
64bit όμως.
Μετά, μια προειδοποίηση.
Αφού εγκαταστήσεις τον οδηγό με αυτόν τον τρόπο, υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή (με αναβάθμιση πυρήνα), να σπάσει η εγκατάσταση. Εκεί θα πρέπει να κάνεις εκ νέου μια ή να βρούμε κάποια άλλη λύση. Οπότε το αρχείο .run που θα κατεβάσεις μην το διαγράψεις μετά την εγκατάσταση.
madvinegar έγραψε:1) Εγω τωρα εχω εγκαταστησει τον 313 απο το jockey-gtk. Για να τον βγάλω απλά ενεργοποιώ τον nouveau? ή δίνω σε τερματικό:
Δίνεις σε τερματικό τις εντολές όπως τις έγραψες και κάνεις επανεκκίνηση.
madvinegar έγραψε:Για να εγκαταστησω τον 325 κατεβάζω το run αρχειο, μπαινω σε terminal mode (ctrl+alt+F1) και δίνω:
Ναι.
Υπάρχει όμως πιθανότητα να σου ζητήσει να μπεις σε vesa. Δηλαδή να κάνει blacklist τον nouveau και επανεκκίνηση. Πατάς Yes και αφού κάνεις επανεκκίνηση και μπεις σε vesa (με άθλια γραφικά, αλλά δεν μας ενδιαφέρει), μπαίνεις ξανά σε κονσόλα και δίνεις τις ίδιες εντολές.
madvinegar έγραψε:Αν για τον α ή β λόγο θέλω να απεγκαταστησω τον 325, πως γινεται η απεγκατασταση του, δεδομένου ότι τον εχω εγκαταστησει μεσω run αρχείου? Δίνω τις ίδιες εντολές με το 1ο βήμα?
Θα δημιουργηθεί ένα αρχείο uninstall.sh . Θα βρίσκεται μέσα στο /usr/bin πιθανότατα. Αυτό θα τρέξεις αν θέλεις απεγκατάσταση και επιστροφή στον nouveau.