logari81 έγραψε:σε αυτην την φαση αν δεν εχεις προβλημα ασε το οπως ειναι ..γιατι η διαδικασια αντιστροφης ειναι λιγο πολύπλοκη και δεν ξερουμε αν θα οδηγησει σε σιγουρα αποτελεσματα. Αν εχεις προβλημα μετα βλεπουμε.
Φίλε logari81 έδωσα την εντολή που δίνεις παραπάνω. Λειτούργησε χωρίς πρόβλημα απ'ότι παρατηρήσα. Συγκεκριμένα μου επέτρεψε να κάνω αλλαγή των ρυθμίσεων εφφέ και μετά απο restart κράτησε τη τελευταία ρύθμιση. Επίσης παρατηρώ οτι στα screen savers πλέον τα γραφικά κινούνται κανονικά και όχι αργά με διακοπτώμενες κινήσεις. Μετά απο αυτά πιστεύεις οτι η κάρτα γραφικών είναι πλέον ρυθμισμένη; υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω για να επιβεβαιώσω κάτι;
Επίσης κάτι άλλο που δεν εχω αποσαφηνισει ακόμα. Το compiz είναι εγκατεστημένο; Τι σημαινει η τελευταία εντολή που έδωσες παραπάνω;
Στο πρώτο βήμα αναφέρεις να ρυθμίσω τη κάρτα γραφικών. Αυτό πώς γίνεται; Έχω δεί ορισμένες επιλογές στο μενού Σύστημα αλλά δεν είμαι σίγουρος.
Αν κάποια στιγμή, πρέπει να ξανα κάνω εγκατάσταση του ubuntu, για τη κάρτα γραφικών πρέπει να χρησιμοποιήσω τους drivers που κατέβασα απο την ΑΤΙ και που αναφέρεις και εσύ στο τελευταιο βήμα σου;
Με συγχορείς πολύ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά κάθε φορά εμφανίζονται και νέες απορίες. Πιστεύω να με καταλαβαίνεις.