από Star_Light » 01 Μαρ 2011, 10:57
mangelasakis έγραψε:Star_Light έγραψε:
η εικονα που λεγαμε οτι μου κανει..... περιπου 1-2 στις 20 που θα ανοιξω τον υπολογιστη μου....
http://img145.imageshack.us/i/013ki.jpg/την βαζω και με url γιατι δεν καταλαβαινω γιατι δεν μου ανοιγει πιο πανω......
Αυτο συζητουσαμε και πριν 1 μηνα περιπου .... στα γουιντοους δεν μου το κανει ποτε αυτο.
Στα ουμπου θα μου το κανει 1-2 στις 20 φορες που θα ανοιξει ο υπολογιστης!
Αν σου το κάνει και στα windows το ίδιο πράγμα τότε είναι σίγουρα η κάρτα γραφικών...
Αμα μου το εκανε και στα γουιντοους θα το πηγαινα να μου το αλλαξει με την μια....
Απλα μηπως ειναι κανας driver , δεν μπορω να του το παω γιατι θα μου πει πως στα γουιντοους δεν το κανει αυτο
αρα δεν τον ενδιαφερει.
@s.dalas εχεις δικιο. Απλα μεινε στην τελευταια εικονα που ανεβασα... εχει ανακατευθει λιγο το θρεντ.
Περα απο 2-3 ερωτησεις μη σχετικες που γραφτηκαν στην διαρκεια το θεμα παραμενει το ιδιο
απλα αρχικα με τις φωτογραφιες μεσω της ληψης απο το λειτουργικο που ανεβαζα δεν φαινοτανε και τωρα την ανεβασα
απο το κινητο.
Γνώσεις ⇛ Linux: Βασικές ┃ Προγραμματισμός: Δέν θέλω μεροκάματο , θέλω C και κακο θάνατο! ┃ Αγγλικά: Lower
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 10.10 σε Dual Boot με Windows 7
Προδιαγραφές ⇛ Επεξεργαστής : Intel(R) Core(TM) i3 CPU 540 @3.07Ghz (64bit)
RAM : Kingston 2GB
HDD : Coreshare 500GB
Κάρτα Γραφικών : Intel Corporation Core Processor Integrated Graphics Controller(rev 18) (prog-if 00 [VGA controller]) [8086:0042]