Λοιπον κατ'αρχας πολυ ωραια αναρτηση.
1-2 πραγματα για εμενα: χρηστης linux εδω και κανα 3 μηνο(ακομη αρχαριος) και τρομερα εντιπωσιασμενος.
Εχω ομως παρα πολλα προβλημα πλεον που ισως να με αναγκασουν να επιστρεψω στα windows τα οποια με πολυ ευχαριστηση τα "ξεφορτωθηκα" !
Ενα απο αυτα ειναι η καρτα γραφικων nvidia 8600 GS. Μετα απο αρκετο ψαξιμο καταλαβα οτι πρεπει να εγκαταστησω τους drivers μεσω του envyNG γεγονος το οποιο πραγματοποιηθηκε σχετικα ευκολα.
Εχω την εντυπωση ομως πως κατι παει στραβα... αντιμετωπιζω πολλα προβληματα ομοια με αυτα οταν δεν εχεις εγκαταστησει στα windows τη καρτα γραφικων (π .χ σε μια σελιδα στον firefox καθε φορα που κανω τη ροδελα πανω κατω κολλαει, σε ενα pdf απο το τοσο lag κολλανε ολες οι διαφανειες και παρα πολλα αλλα).
Θα ηθελα να ξαναεγκαταστησω τη καρτα γραφικων με καποιο αλλο τροπο, αλλα μια φορα που το προσπαθησα κατεληξα σε format :S
Οσων αφορα το αρχείο /etc/X11/xorg.conf μου δειχνει driver nv.
Η εντολη lspci | grep -i nvidia δινει 01:00.0 VGA compatible controller: nVidia Corporation GeForce 8600M GS (rev a1) .
Τι μπορω να κανω??
Αν εχω κανει καποιο λαθος σχετικα με την αναρτηση παρακαλω γραψτε μου πιο ειναι επειδη μολις σημερα εκανα εγγραφη.
Θελω πραγματικα πολυ να αραξω στα inux απλα θελω να διορθωσω οτι μεχρι τωρα εχω κανει κατα-λαθος (αριθμος λαθων= oo)