Εχει καποιος βρει λυση όσον αφορά να μένει "ξύπνια" η οθόνη όταν βλεπετε βιντεακια στο youtube και οταν μιλατε στο Skype? Ειμαι σιγουρος οτι ενοχλεί αρκετούς αυτο το θεμα.
Προσωπικά με αυτα τα δυο προγραμματα εχω το προβλημα (ισως να συμβαινει και με αλλα). Πχ στο VLC δεν το εχω αυτο το προβλημα γιατι προφανως καποια εντολη θα εχει όσο παιζει βιντεο/τανία να απενενεργοποιεί την αναστολή οθόνης.
Λυσεις που δοκίμασα ειναι το caffeine, αλλα στην 13.04 δεν μου δουλεψε και δεν μου αρεσει να προσθετω ασχετα ppa στο συστημα.

Επισης αλλη λυση ειναι να βαζω την αναστολή οθόνης στα 30 λεπτα ή την μία ωρα, κατι που δεν μου αρεσει να αφηνω μονιμα ή που δεν θυμαμαι/βαριεμαι να ενεργοποιω/απενεργοποιω πριν και μετα τη χρήση του skype ή οταν βλεπω βιντεακια στο youtube.
Δεν θα επρεπε να γινεται αυτο αυτόματα? Υπαρχει σχετικό bug στο launchpad για να συμμετέχω?
To youtube χρησιμοποιεί flash. Το skype χρησιμοποιεί flash και αυτο? Δεν θα επρεπε πχ να υπαρχει εντολή να μην ενεργοποιείται η προστασια οθονης οταν χρησιμοποιειται το flash (ή κατι τετοιο).
Θα εκτιμουσα να ακουσω τις αποψεις σας και πιθανές λυσεις που εχετε βρει.
Ευχαριστω.