Φοίνικας έγραψε:Πως μπορώ να σιγουρευτώ αν η κάρτα γραφικών μου δουλεύει σωστά ή αν έχει τα drivers σωστά εγκατεστημένα;
lspci -nnk | grep -iA2 VGA
sudo lshw -c display
/usr/lib/nux/unity_support_test -p
sudo apt-get install lm-sensors
sensors
Άλλαξε τον τίτλο του θέματος σε κάτι πιο σχετικό, Όπως "Πληροφορίες για την κάρτα γραφικών".
eliasps έγραψε:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
/usr/lib/nux/unity_support_test -p
Βλέπεις πληροφορίες για τα γραφικά σχετικά με το περιβάλλον.
OpenGL vendor string: X.Org
OpenGL renderer string: Gallium 0.4 on AMD PALM
OpenGL version string: 3.0 Mesa 9.2.1
Not software rendered: yes
Not blacklisted: yes
GLX fbconfig: yes
GLX texture from pixmap: yes
GL npot or rect textures: yes
GL vertex program: yes
GL fragment program: yes
GL vertex buffer object: yes
GL framebuffer object: yes
GL version is 1.4+: yes
Unity 3D supported: yes
Τα αποτελέσματα από εντολές τερματικού τα βάζουμε μέσα σε [cοde]αποτελέσματα[/cοde]. Επιλέγουμε το κείμενο και πατάμε το κουμπάκι . Δες εδώ πως.
eliasps έγραψε:Από εκεί και πέρα δεν γνωρίζω τι θες να μάθεις. Ο τίτλος είναι γενικός, το περιεχόμενο της αρχικής δημοσίευσης είναι μόλις μία γραμμή, επίσης γενικό.
Θες να μάθεις κάτι συγκεκριμένο για την κάρτα γραφικών;
Φοίνικας έγραψε:όχι αυτά τα γενικά ήθελα να μάθω. σε ευχαριστώ πολύ
Αν το πρόβλημά μας επιλυθεί, επιλέγουμε την απάντηση που βοήθησε στην επίλυση και πατάμε το κουμπάκι . Με τον τρόπο αυτό βοηθάμε κάποιον να βρει εύκολα τη λύση σε παρόμοιο θέμα απλά πατώντας πάνω στο πράσινο τικ.
abramis έγραψε:έχουμε πάνω κάτω το ίδιο hardware στο νετβοοκ (C-60 vs C-50 APU, μόνη διαφορά το turbocore στο δικό μου). γι' αυτό θα σου πρότεινα να κάνεις κι αυτό viewtopic.php?f=9&t=27478 . θα δεις διαφορές στις θερμοκρασίες. εμένα συνήθως είναι στους 56-60 βαθμούς μετά από το παραπάνω. δλδ όσο ήταν περίπου και με τους κλειστούς οδηγούς. χωρίς αυτό μετά από χρήση ήταν 63-66 βαθμούς.