Εχω εναν ενισχυτη denon avr-1509 καρτα ηχου creative blaster-xfi titanium και ηχεια στερεοφωνικα που εχω συνδεσει για να ακουω μουσικη και να βλεπω ταινιες απο το pc.βασικα μου λειπει το sub kαι το κεντρικο alla και παλι ειμαι ικανοποιημενος απο τον ηχο.(τα ηχεια ειναι επαγγελματικα στερεοφωνικα και οχι ειδικα για home cinema και τετοια)tainies βλεπω απο το c.m.player kai kmp.το θεμα ειναι οτι υπαρχουν τοσες πολλες ρυθμισεις που εχω μπερδευτει.
η συνδεση του denon ειναι με οπτικη ινα πανω στη καρτα γραφικων.πριν κατεβασω καινουργιους drivers οταν επaiζε μια ταινια στο kmp στον ενισχυτη οι επιλογες που ειχα ηταν στερεο 5 καναλο η dolby αλλα μου φαινοταν καλυτερος ο ηχος με στερεο 5 καναλο.οταν τον γυρναγα σε dts (efoson eixe dts hxo to ergo) δεν ειχα ηχο.κατι DTS NEO-6 κτλ ουτε καν μου το εμφανιζε.
εν το μεταξυ οταν χαμηλωνα τον ηχο απο την κονσολα της καρτας ηχου δεν γινοταν τιποτα.ο ηχος χαμηλωνε μονο απο το πανελ των windows.(;;;;)εχω κατεβασει και το ffdshow υποψιν.
επειδη εδω και κανα δυο μερες ο ηχος μου εκανε διακοπες ειτε σε εργο ειτε σε μουσικη ακομα και στο youtube ,κατεβασα καινουργιους driners.APOTELESMA: ο ηχος εφτιαξε.πλεον h ΕΝΤΑΣΗ ΡΥΘΜΙΖΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΗΧΟΥ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΞΕΠΕΡΑΣΩ ΤΟ 60% ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΣΟ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΠΕΙΔH ΔΕΝ ΕΧΩ SUB. ΕΠΙΣΗΣ ΤΩΡΑ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΣΤΟ KMPLAYER μου εχει επιλογες ο denon ΟΧΙ DOLBY ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ ΑΛΛΑ DTS NEO-6 KAI PROLOGIK2!!!!OTAN PAIZV THN IDIA TAINIA STO C.M.PLAYER MOY EXEI EPILOGH O DENON DOLBY DIGITAL ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΠΕΝΤΑΚΑΝΑΛΟ ΣΤΕΡΕΟ.ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ;;;ΟΤΑΝ ΒΑΖΩ ΕΝ ΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΝ ΕΝΙΣΧΥΤΗ ΣΕ DTS NEO 6 KAI ΚΑΝΩ ΤΟ ΤΕΣΤ Ο ΗΧΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΣΩ ΗΧΕΙΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΧΑΜΗΛΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΡΟΣΤΙΝΑ!!!!!!! ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟ DTS DE BGAZEI ΚΑΘΟΛΟΥ.ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η Η ΤΑΙΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ DTS ΟΤΑΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΖΩ.