καλησπερα παιδια. ανεφερα το προβλημα μου αυτο και στο προηγουμενο topic που δημιουργησα εδω
http://forum.ubuntu-gr.org/viewtopic.php?f=38&t=13357 , αλλα θεωρησα καλυτερο να ανοιξω νεο topic.
αντιμετωπιζω τις τελευταιες μερες ενα προβλημα που εμφανιστηκε μετα την αναβαθμιση του alsa σε 1.0.23.
οταν εχω να παιζει το youtube η καποιο αλλο site με βιντεο δε μπορω να παρακολουθησω ταινιες στον υπολογιστη μου η να ακουσω μουσικη.
και το αντιστροφο. οταν βλεπω μια ταινια η ακουω μουσικη δε μπορω να εχω ηχο στα online βιντεο οποιουδηποτε site.
πρεπει συνεχως να κλεινω και ανοιγω τα προγραμματα που θελω να χρησιμοποιησω.
εγκατεστησα το plug-in του vlc στον firefox μηπως και υπηρχε προβλημα στην παραλληλη αναπαραγωγη απο την "αναπαραγωγη πολυμεσων" της προεπιλογης τoυ ubuntu αλλα ουτε και το vlc λειτουργει (καθολου).
ειναι ενα προβλημα που δεν αντιμετωπισα καθολου οταν εγκατεστησα το ubuntu και παρουσιαστηκε μονο μετα τις προσπαθειες για διορθωση του αρχικου προβληματος το οποιο ηταν η μη υποστηριξη του 5.1.
δυστυχως ομως eενω βραθηκε η λυση για το πρωτο προβλημα δημιουργηθηκε ενα αλλο.
---εγκαθιστωντας το ubuntu επελεξα συνειδητα την διαγραφη των windows γιατι με ελκυει η ιδεα του ανοιχτου λογισμικου οπως και το ubuntu ως λειτουργικο αυτο καθ'αυτο. ομως μην εχοντας προηγουμενη εμπειρια θα παρακαλουσα τη βοηθεια και υποστηριξη της κοινοτητας στις πρωτες μου προσπαθεις εξοικειωσης με τον κοσμο του linux. ελπιζω να μη σας κουρασω με τις αποριες μου.---
ευχαριστω για το χρονο σας.