Epirotes έγραψε:Το ερώτημα δεν είναι αν έκανες γενικά κι αορίστως επαγγελματική δουλειά μ' αυτήν κάρτα, αλλά αν έκανες με την 9.10 και δούλευαν όλα ρολόι. Αυτό αμφισβητεί ο s.dalas.
Tην κάρτα αυτή την έχω σετάρει προσωπικά στην 9.10 και ήθελε διάβασμα για τους πυρήνες real time (δεν είχα ούτε έγω τοση γνώση και διάβαζα ο κακόμοιρος) καθώς και πειραματισμους με το jack για να ρίξεις το latency.
Τα ίδια φυσικά προσπαθούσα τότε και με το UbuntuStudio που ήταν στην 9.04 . Kαλύτερα μου δούλεψε στην 9.10 με rt kernel. Δεν με πίεζε κάτι απο χρόνο γιατί ο ξάδερφος που έχει το μηχάνημα είχε απεριόριστη πρόσβαση σε studio
(βοηθησε πολυ αυτό γιατί κάπου ξεφύτρωσε ενα σχεδιάγραμμα για τη συνδεσμολογία της κάρτας με το jack...) και έτσι πηγαίναμε με το μαλακό.
Τότε τα πράγματα δεν ήταν out of the box. Δε γνωρίζω τι γίνεται σήμερα (ο ξάδερφος φοβάται να κάνει update για να μη χάσεις τα settings!! axaxa).
Epirotes σε ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σου στην κρίση μου, όμως απλά επιμένω γιατί το πέρασα ο προσωπικά. Αν δεν το ήξερα δε θα μιλούσα... Και όλο αυτό γιατί πιστεύω πως δεν μπορούμε να λέμε σε κάποιον
που είναι νέος στο χώρο, προχώρα και θα δούμε... Αν ο άλλος είναι επαγγελματίας δεν μπορούμε να δίνουμε συμβουλές χωρίς να είμαστε απόλυτα σίγουροι... Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη. Ούτε υπάρχει κάτι προσωπικό.
Απλά απο περιέργεια θέλω να δω αν δούλευε η καρτα και εγώ καθόμουν και διάβαζα και πειραματιζόμουν...