ήχος και μετά crash

...κάρτες ήχου / προβλήματα ήχου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Έχετε κάποιο πρόβλημα με την κάρτα ήχου; Θέλετε βοήθεια; Τότε ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να εξαχθούν
τεχνικές πληροφορίες από την κάρτα ήχου που έχετε, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε!
viewtopic.php?f=9&t=7242

ήχος και μετά crash

Δημοσίευσηαπό MrsHyde » 19 Αύγ 2011, 00:12

Έχω πρόβλημα με τον ήχο συνέχεια. Μια έχω ήχο μια δεν έχω.
Δοκίμασα να κάνω ότι πρότεινε ένα μέλος στον mistos93. Και μου ήρθε ειδοποίηση crash.
Έκανα και αυτό που προτείνεται στον morpheusghost [asoundconf list], αλλά μου λέει ότι δεν βρέθηκε εντολή.
Έχω κάνει βλακία. Μπορώ να συνεχίσω σοβαρά ή δεν γίνετε τίποτα?
1 Γνώσεις → Linux: Αρχάριος ┃ Προγραμματισμός: Αρχάριος ┃ Αγγλικά: Μέτριος
2 Λειτουργικά → Ubuntu 11.04 natty 64bit wubi (el_GR.UTF-8), Windows 7
3 Προδιαγραφές → Intel Core i7-2630QM CPU @ 2.00GHz ‖ RAM 3878 MiB ‖ Dell Inc. 0K4H3G - Dell Inc. Dell System XPS L702X
4 Κάρτες γραφικών: Intel 2nd Generation Core Processor Family Integrated Graphics Controller [8086:0116] (rev 09) ⋮ nVidia Device [10de:0dd6] (rev a1)
Άβαταρ μέλους
MrsHyde
babeTUX
babeTUX

Εκτύπωση

Re: ήχος και μετά crash

Δημοσίευσηαπό the_eye » 19 Αύγ 2011, 00:34

Όπως σου είπαμε και στο θέμα της υπογραφής το wubi δημιουργεί αρκετά προβλήματα.
Όσο λιγότερο κλειστό λογισμικό έχεις, τόσα λιγότερα προβλήματα.
1 Γνώσεις ⇛ Linux: Καλό ┃ Προγραμματισμός: Ναι PHP, MySQL ┃ Αγγλικά: Καλά
2 Ubuntu 24.04.2
3 Intel Core i5-6500 CPU @ 3.20GHz ‖ RAM 7836 MiB ‖ Gigabyte B150M-HD3 DDR3-CF - Gigabyte B150M-HD3 DDR3
4 Intel HD Graphics 530 [8086:1912] {i915}
5 enp1s0: Realtek RTL8111/8168/8411 PCI Express Gigabit Ethernet Controller [10ec:8168] (rev 15)
Άβαταρ μέλους
the_eye
Διαχειριστής
Διαχειριστής

Launchpad: ntoulasd
IRC: the_eye_
Εκτύπωση

Re: ήχος και μετά crash

Δημοσίευσηαπό pros » 19 Αύγ 2011, 13:24

MrsHyde έγραψε:Έχω πρόβλημα με τον ήχο συνέχεια. Μια έχω ήχο μια δεν έχω.
Δοκίμασα να κάνω ότι πρότεινε ένα μέλος στον mistos93. Και μου ήρθε ειδοποίηση crash.
Έκανα και αυτό που προτείνεται στον morpheusghost [asoundconf list], αλλά μου λέει ότι δεν βρέθηκε εντολή.

Έχω χρησιμοποιήσει δοκιμαστικά, εγκατάσταση wubi από την έκδοση 8.04, μέχρι και την 9.04 αναβαθμίζοντας την συνέχεια...
Αυτό απαντά στην ερώτηση που κάνεις, αν μπορείς να συνεχίσεις σοβαρά. Φυσικά προϋποτίθεται ότι έχεις μια σχετική άνεση με το σύστημα αρχείων ntfs και το ext4 του ubuntu. Την ενδεχόμενη ζημιά θα την πάθεις μόλις δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στα windows.

Όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ μια εγκατάσταση wubi, σκέφτονται ότι είναι άσκοπο να προσπαθήσουν να την επιδιορθώσουν πιστεύοντας ότι σύντομα θα βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιο καινούργιο πρόβλημα λόγω win, όπου δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα...

Σε ότι αφορά τον ήχο, το ζήτημα είναι ότι δεν περιγράφεις σωστά το πρόβλημα που έχεις και επιπλέον δεν μας διαφωτίζεις καθόλου για τις ενέργειες που έκανες. Καλό θα ήταν να παραθέσεις συνδέσμους για τις οδηγίες που ακολούθησες...
Για παράδειγμα, σε ποια εφαρμογή παρουσιάζεται το πρόβλημα ήχου; Πάρε ένα στιγμιότυπο οθόνης όταν εμφανίζεται το μήνυμα κατάρρευσης. Στο gnu/linux τα μηνύματα σφάλματος περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για το πρόβλημα. Δεν είναι οι συνήθεις ασυνάρτητες άρες-μάρες των windows...

Η λύση στο πρόβλημα, βρίσκεται συνήθως μέσα στην ερώτηση!
10.04 / 12.04 64bit
Άβαταρ μέλους
pros
Συντονιστής
Συντονιστής

IRC: sterios
Εκτύπωση

• ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ
    ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
    ΠΡΟΒΟΛΕΣ
    ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Επιστροφή στο Κάρτες Ήχου / Ήχος