MrsHyde έγραψε:Έχω πρόβλημα με τον ήχο συνέχεια. Μια έχω ήχο μια δεν έχω.
Δοκίμασα να κάνω ότι πρότεινε ένα μέλος στον mistos93. Και μου ήρθε ειδοποίηση crash.
Έκανα και αυτό που προτείνεται στον morpheusghost [asoundconf list], αλλά μου λέει ότι δεν βρέθηκε εντολή.
Έχω χρησιμοποιήσει δοκιμαστικά, εγκατάσταση
wubi από την έκδοση 8.04, μέχρι και την 9.04 αναβαθμίζοντας την συνέχεια...
Αυτό απαντά στην ερώτηση που κάνεις, αν μπορείς να συνεχίσεις σοβαρά. Φυσικά προϋποτίθεται ότι έχεις μια σχετική άνεση με το σύστημα αρχείων ntfs και το ext4 του ubuntu. Την ενδεχόμενη ζημιά θα την πάθεις μόλις δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα στα windows.
Όσοι δεν έχουν χρησιμοποιήσει ποτέ μια εγκατάσταση
wubi, σκέφτονται ότι είναι άσκοπο να προσπαθήσουν να την επιδιορθώσουν πιστεύοντας ότι σύντομα θα βρεθείς αντιμέτωπη με κάποιο καινούργιο πρόβλημα λόγω win, όπου δεν θα μπορούν να κάνουν τίποτα...
Σε ότι αφορά τον ήχο, το ζήτημα είναι ότι δεν περιγράφεις σωστά το πρόβλημα που έχεις και επιπλέον δεν μας διαφωτίζεις καθόλου για τις ενέργειες που έκανες. Καλό θα ήταν να παραθέσεις συνδέσμους για τις οδηγίες που ακολούθησες...
Για παράδειγμα, σε ποια εφαρμογή παρουσιάζεται το πρόβλημα ήχου; Πάρε ένα στιγμιότυπο οθόνης όταν εμφανίζεται το μήνυμα κατάρρευσης. Στο gnu/linux τα μηνύματα σφάλματος περιέχουν σημαντικές πληροφορίες για το πρόβλημα. Δεν είναι οι συνήθεις ασυνάρτητες άρες-μάρες των windows...
Η λύση στο πρόβλημα, βρίσκεται συνήθως μέσα στην ερώτηση!