Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.Έχω ένα laptop της sony μοντέλο VGN AR 320E.Φόρεσα τα 12.10 παράλληλα με τα windows vista και έχω την δυνατότητα να διαλέξω πιό από τα δύο θα τρέξω κατά την εκκίνηση.Ψάχνω στο φόρουμ εδώ και μέρες και έχω πειραματιστεί με (σχεδόν) τα πάντα και άκρη δεν έχω βγάλει γιά το πώς θα αποκτήσω ήχο στα ηχεία. Η alsa πληροφορίες μου είναι οι εξής:http://www.alsa-project.org/db/?f=2691309d5c9200391a1bd7046386c969b2b0bc28.Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιώ το ubuntu και έχω ενθουσιαστεί. (Αντίστοιχο πρόβλημα με τήν κάμερα μπόρεσα μέσω του φόρουμ να το λύσω).Τρέχοντας στο τερματικό μου δεδομένα που βρήκα στην alsa είδα ότι η κάρτα ήχου μου είναι της Sigmatel (δεν θυμάμαι ποιά), αλλά δεν είχε τον τύπο κάρτας αυτόν να μπορέσω να κάνω κάτι.Τέλος επίτρέψτε μου να σας πώ ότι δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω ούτε τα usb ακουστικά μου της logitec για τον ίδιο ακριβώς λόγο.
οποιαδήποτε βοήθεια δεκτή και ευχαριστώ για τον χρόνο σας.Ελπίζω να μην έγινα κουραστικός.(Να σας ενημερώσω απλά ότι έψαξα σε αντίστοιχα θέματα sony vaio και μη στο φόρουμ χωρίς επιτυχία πριν γράψω εδώ το προβλημά μου).
Υ.Σ
Ζητώ συγγνώμη εάν το έβαλα σε λάθος μέρος.