από Dreamcatcher » 16 Φεβ 2009, 09:22
Καλημέρα παιδιά... τί κάνουμε??? λοιπόν χρειάζομαι μια διευκρίνηση... να σας πώ πως έχει το θέμα... ήθελα να περάσω την webcam μου (microsoft vx6000).... το έκανα μέσω του προγράμματος easycam...αν και μου την σπάνε τα γαλλικά...τεσπα... λοιπόν το θέμα μου εντοπίζεται στην ρύθμιση του μικροφώνου που έχει η camera και που πρέπει να ρυθμίσω εγώ μέσω του amsn που χρησιμοποιώ σαν instant messenger. ξέρω ότι στο linux (όπως και στα unix ) κάθε συσκευή σωληνώνεται ας πούμε με ένα αρχείο το οποίο πάει και χώνεται μέσα στο dev/ . Ώς εδώ όλα καλά αλλά το θέμα εγώ προσωπικά το χάνω όταν πρεπει να ρυθμίσω από ποιό αρχείο-συσκευή θέλω να έχω ήχο στα ηχεία μου και ποιό αρχείο-συσκευη να χρησιμοποιώ ως μικρόφωνο (είσοδο δηλαδή)... βλέπω κάποιες επιλογές του στυλ dev/dsp dev/dsp1 dev/dsp2 dev/dsp3 και ακόμη dev/audio dev/audio1 dev/audio2 dev/audio3...η διευκρίνηση που θέλω έχει να κάνει με το ποιό αρχείο-συσκευή είναι για είσοδο και ποιό για έξοδο... ευχαριστώ εκ των προταίρων...

Γνώσεις ⇛ Linux: Μέτριο ┃ Προγραμματισμός:Ναι ┃ Αγγλικά: Ναι
Λειτουργικό ⇛ Ubuntu 9.10 (Karmic Koala)
Προδιαγραφές ⇛ E6750 │ 4GB DDR2 │ Ati Radeon 2600 (256 mb DDR3) │ LG Flarton L194WS 1440χ900