Καλησπερα παιδια,εχω ενα γενικο προβλημα με τον ηχο,απο τα βιντεακια στο το youtube δεν μπορω να ακουσω τον ηχο(δοκιμασα να βαλω σε ολα το pusle κατι),τραγουδια δεν μπορω να ακουσω,οταν πρωτο εβλαλα το ubuntu μπορουσα να ακουσω τραγουδι απο το player αλλα ταυτοχρονα μπορουσα να ακουσω ενα αλλο τραδουδι απο την κλασσικη εφαρμοφη με το ποντικη(που αφηνουμε πανω σε ενα τραγουδι τον δεικτη του ποντικου και παιζει),προσπαθω να ξανα βαλω ως πρωτη καρτα αυτη που θελω μπας και μπουν οι αρχικες ρυθμησεις αλλα ματαια.Σιγουρα το λαθος το εχω κανει εγω αλλα δεν ξερω που ομως..αυτο που θελω ειναι να με βοηθεισετε να ξανα εχω ηχο οπως παλια,δηλαδη και απο το youtube και απο το player αλλα και απο το ποντικη..
Τα αποτελεσματα απο asounconf list ειναι 1)Audigy 2 και 2) ICH5
Οταν δινω στο τερματικο asoundconf set-default-card ICH5 (εγω θελω την αλλη αλλα οταν την δινω την εντολη δεν γινετε τιποτα) δεν μου βγαζει τπτ και οταν κανω restart τα ιδια Παντελακι μου τα ιδια Πανταλη μου..Να ρωτησω το ALSA τι ειναι? Γενικα ηχο μπορω να εχω μονο στο player και στο ποντικη και αυτο μονο οταν πειραζω τις ρυθμισεις απο το συστημα-->προτιμησεις-->ηχος(και οχι ταυτοχρονα) και κατι αλλο στο τμημα που λεει προεπιλεγμανα κομματια μικτη τι να βαλω?
Υ.Γ ειμαι 100% σιγουρος οτι το λαθος το εχω κανει εγω αλλα δεν ξερω πως να το διορθωσω
Ασχετο : στο τερματικο οταν μια εντολη και εχει sudo μπροστα και την εκτελω μου ζηταει κωδικο,τι βαζω?τον δικο μου κωδικο δεν τον δεχεται