soc2u έγραψε:Έχω δοκιμάσει διάφορα όπως options snd-hda-intel model=auto , =0 , =lg , =minimal αλλά τπτ δεν έγινε. Είναι περιπώσεις που βρήκα στο νήμα που έστειλες. Έχω αρχίσει να αναρρωτιέμαι αν έχει πρόβλημα η ίδια η κάρτα. Αλλά στα παραθυρα έπαιζε καλά. Ας επαναλάβω το πρόβλημα μήπως και κάτι δεν έκανα αντιληπτό. Πρέπει να μείνει το lap top για αρκετή ώρα κλειστό ώστε στο ξεκίνημα να έρθει ο ήχος (πάντα για τα ενσωματωμένα μιλάμε) που μετά από λίγα λεπτά θα σβήσει(σιγά σιγά). Δεν χάνεται/κόβεται απότομα. Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει ήχος σε κανένα restart παρα μόνο αν μείνει κλειστό για αρκετή πάλι ώρα και φτου κι απ'την αρχή.
Επανέρχομαι στο θέμα. Έγινε καινούργια εγκατάσταση του 9.04 αλλά η συμπεριφορά της κάρτας είναι ακριβώς η ίδια. Έχω κάνει ότι μπορούσα ακολουθώντας το θέμα στο νήμα: viewtopic.php?f=9&t=20 , δεν έγινε τίποτα όμως. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι πιο εξειδικευμένο προκειμένου να λυθεί το πρόβλημα θα ήμουν υπόχρεος. Το μηχάνημα είναι ένα lap top LG P1 PRO EXPRESS DUAL (cpu:intel centrino duo/ram:1024/λειτουργικό:Ubuntu 9.04 32bit) με κάρτα ήχου intel.