Για σας παιδιά! Χρονια πολλά πρώτα από όλα.
Έχει λίγες μέρες που πήρα ένα laptop αυτό > HP PAVILION ΔΩ7-1130ΕΝ FV063EA
k επειδή γουστάρω το linux, k ασχολούμαι κάποιο καιρό με το ubuntu είπα να τα περάσω k στο laptop μου.Όμως..
Έχω κάποιοι πρόβλημα τον ήχο.
Δεν ξέρω αν μπορώ να το λύσω, έχω προσπαθήσει να κάνω διαφορα k στην τελική αναγκαστικά να κάνω format k να ξανά περάσω το Ubuntu 8.10 από πάνω γιατί από τα πειράματα στο Terminal για να φτιάξω τον ήχο, κατέστρεψα k το GDM.
Λοιπόν το πρόβλημα m είναι το εξής: Ενώ κάνω install το Ubuntu 64x στο HP PC m k όλα δουλέουν καλά όλα κομπλέ από webcam έως modem wifi graphic drivers όλα. Έχω κάνει όλα τα updates k τα λοιπά.
Όταν ξεκινάει το Pc στο Login Screen που σου βγάζει το Username k Password, κάνει τον κλασικό ήχο τέλος πάντων εκείνο το tout, αλλα σε φάση δηλαδή τον πεζή καμια 4 5 φορες αργά k σε еcho, σαν να τρεμοπαίζει δηλαδή ο ήχος πολλές φορες. Αφού μπω στο linux ο ήχος δεν πεζή καθόλου όμως, και ότι Test προσπαθώ να κάνω στο system > sound. Ξέρετε για να δοκιμάσω ένα ένα τα alsa oss k pulse που βγάζει.Δεν κάνει test. Κολλάει κάθε φορα η βγάζει κάποιο error πχ χρησιμοποιείτε από αλλου τώρα, Η το δεν βρίσκω, οποτε, το "Kill" απο την κονσόλα. Ξέρει κανεις αν μπορούμε να το φτιάξουμε ρε μάγκες?
:> Ευχάριστο για την ανάγνωση
Tο "καταδιναμιν" παιδιά ξέρω ελληνικά απλά ξέρετε το greeklish είναι συνήθειο.