sotos21 έγραψε:Καλημέρα, να σου κάνω δύο ερωτήσεις.
Όταν επιλέξεις με το ποντίκι να κάνεις αυξομείωση του ήχου δουλεύει;
Έχεις και δεύτερη κάρτα ήχου;
Δείξε μας την έξοδο της εντολής
Η αυξομείωση του ήχου δουλεύει με το ποντίκι όταν πατάω στο εικονίδιο πάνω δεξιά.
Δε ξέρω αν έχω δεύτερη κάρτα ήχου αλλά μου φαίνεται περίεργο να έχω...ποιός ο λόγος να βάλουν 2 κάρτες ήχου σε μια συσκευή?
Στην εντολή που μου έδωσες μου φαίνεται περίεργο που δίπλα στο raden hd 6250 που εί6ναι η κάρτα γραφικών μου,αναφέρει και την 6310.
Επίσης παρατηρώ ότι έχασα και τον ήχο απο το hdmi έτσι στα ξαφνικά. :/
- Κώδικας: Επιλογή όλων
00:01.1 Audio device: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI Wrestler HDMI Audio [Radeon HD 6250/6310]
00:14.2 Audio device: Advanced Micro Devices [AMD] nee ATI SBx00 Azalia (Intel HDA) (rev 40)
abramis έγραψε:γεια σου φίλε, είμαι ο τύπος που χει σχεδόν το ίδιο λαπτοπ με σένα με την ίδια διανομή, remember me; λοιπόν δες εδώ στο τελευταίο ποστ λέω πως έφτιαξε από σπόντα αυτό που λες, όταν τότε δεν δούλευε το μικρόφωνο. λες να ξαναχαλάσει αυτό με το fn/ήχο και το μικρόφωνο πάλι άμα κάνω σε 11 μέρες update στην 13.04;
Φυσικά και σε θυμάμαι ρε

Στο link που μου έδωσες δε βγάζω και πολύ άκρη στο τι πρέπει να κάνω..

Το αν θα ξαναχαλάσει το οτιδήποτε αν σε 11 μέρες κάνεις upgrade στην 13.04 σίγουρα δε μπορώ να στο πω εγώ ως άσχετος,ελπίζω να πάνε όλα καλά.Πριν γίνει η αναβάθμιση όμως καλό θα ήταν να κάνεις μια προσευχή,να φέρεις καναν παπά κτλ

1 Γνώσεις Linux: Πρώτα βήματα ┃ Προγραμματισμού: Καθόλου ┃ Αγγλικών: Ικανοποιητικό
2 Ubuntu 12.10 quantal 3.5.0-25-generic 32bit (en_US.UTF-8, XFCE xubuntu), Ubuntu 3.5.0-17-generic, Windows 7
3 AMD C-50 Processor ‖ RAM 728 MiB ‖ Acer Aspire One 522
4 AMD nee ATI Wrestler [Radeon HD 6250] [1002:9804] {fglrx_pci}
5 eth0: Atheros Inc. AR8152 v2.0 Fast Ethernet [1969:2062] (rev c1)