καλησπερα,
εγκατεστησα ubuntu 12.04 lts 64bit αλλα δεν υπαρχει ο ηχος στις ρυθμησεις ειναι ολα οκ
τι να κανω?
! |
Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την christoforos Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.Αυτόματο script υπογραφής |
alsamixer
eliasps έγραψε:Kαλησπέρα.
!Μήνυμα ενημέρωσης προς τον/την christoforos
Σε παρακαλούμε να διαβάσεις τις οδηγίες προς νεοεισερχόμενους προσεκτικά. Είναι σημαντική η προσάρτηση της υπογραφής με τα χαρακτηριστικά του υπολογιστή σου hardware id (πχ [10ec:8168]), έτσι ώστε να δίνονται συγκεκριμένες πληροφορίες όταν πρόκειται για επίλυση ενός προβλήματός σου. Οι αλλαγές μπορούν να γίνουν από τον πίνακα ελέγχου αλλά και με το αυτόματο script που θα το βρεις παρακάτω.
Αυτόματο script υπογραφής
Για τον ήχο, δίνοντας στο τερματικό:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
alsamixer
Μπορείς να δεις τα επίπεδα.
Επίσης, βεβαιώσου πως η κάρτα σου είναι ενεργοποιημένη και επιλεγμένη.
Ακολούθησε και τα βήματα αυτού του οδηγού. Δώσε εδώ το link όταν τα ολοκληρώσεις.
christoforos έγραψε:απο τι φενετε δεν επιλεγει σωστα καρτα ηχου επιλεγει nvidia ενω εγω εχω μονο γραφικων nvidia
sudo apt-get install pavucontrol
christoforos έγραψε:απο τι φενετε δεν επιλεγει σωστα καρτα ηχου επιλεγει nvidia ενω εγω εχω μονο γραφικων nvidia
Nvidia έγραψε:HDMI Output
Support for HDMI output enables sending both high-definition video and audio signals to an HDTV via a single cable.3
Δεν μπορεί να ανοίξει ο μίκτης: Δεν υπάρχει τέτοιο αρχείο ή κατάλογος
sotos21 έγραψε:Aπό το alsamixer πάτα f6 και κοίτα αν σου δείχνει κάτι σαν "εσωτερικός ήχος"
Εκτός αν έχεις συνδέσει κάποια tv και θες από εκεί ήχο.